Reviews

Review | Houten speelgoed van WIZZWIZZ

Review | Houten speelgoed van WIZZWIZZ 18 mei 201911 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

WIZZWIZZ

We hebben echt zo’n gave winactie voor jullie! Onlangs kregen wij prachtig houten speelgoed van WIZZWIZZ dat we mochten testen. We mochten de Speedy testen en hier ook een exemplaar van weggeven.

WIZZWIZZ

WIZZWIZZ is geschikt voor kinderen van 2 tot 8 jaar. Het bestaat uit allemaal losse onderdelen, waar kinderen zelf iets moois van kunnen maken. Zoals gezegd is het houten speelgoed. Dit is allemaal gemaakt van duurzaam gerooid beukenhout en geschilderd met milieuvriendelijke verf. Voor elke boom wordt er een nieuwe boom terug geplant.

WIZZWIZZ wordt gerund door twee vrienden. Ze hadden allebei al een fulltime baan, maar hebben samen hard gewerkt om dit bedrijf te starten. Het speelgoed is ontworpen door René Twisk, die algemeen directeur is. Samen met Henry van Zijl runt hij het bedrijf.

WIZZWIZZ

Speelgoed van WIZZWIZZ

Het speelgoed is niet alleen duurzaam. maar vooral ook erg leerzaam. Omdat het uit allerlei onderdelen bestaat die je met de verbindingsstukken vast kunt maken, prikkelt het de fantasie van kinderen. Zoals gezegd hebben wij de Speedy getest (zie bovenste foto). En als je die helemaal uit elkaar haalt, hou je de losse onderdelen op de foto hierboven over. Daarmee kunnen kinderen dus weer aan de slag gaan om zelf wat nieuws te maken.

Wij kregen dus een figuur (Speedy), maar je kunt ook deze WIZZWIZZ kist bestellen met allemaal losse onderdelen, om zo de creativiteit de vrije loop te laten gaan! Goed ook voor de fijne motoriek van kinderen.

WIZZWIZZ

Ons oordeel

Onze kindjes (4 en 2) hadden al pret met de trein nog voor ze ontdekten dat hij uit elkaar gehaald kon worden. De vrolijke kleuren sprak ze al gelijk aan. Toen ons zoontje ontdekte dat alles uit elkaar kon, was het natuurlijk helemaal feest. Maar ja, toen lag Speedy op de grond in stukjes. De eerste paar keer wilden ze dat ik het weer in elkaar zette zoals op het plaatje. Maar daarna gingen ze gelukkig al snel zelf aan de slag. Allebei hadden ze al snel door hoe alles weer in elkaar gezet kon worden.

WIZZWIZZ

En dat in elkaar zetten was echt heel erg leuk om te zien! Spencer (4) is gek op bouwen en heeft een rijke fantasie. Al snel hoorde ik dat hij allemaal robots en monsters ervan had gemaakt. Een pannenkoekenmonster bijvoorbeeld. Kortom: dat was een hit!

WIZZWIZZ

De Speedy van WIZZWIZZ wordt hier geregeld tevoorschijn getoverd. We hebben het nu enkele weken in huis en ik kan zeggen dat het echt niet verveeld. Het is prachtig speelgoed en kan tegen een stootje. Het is speelgoed dat wel even investering is, de Speedy kost bijvoorbeeld 37,50, maar wel speelgoed dat blijft boeien en lang mee gaat!!

Meer houten speelgoed? Lees hier meer over houten babyspeelgoed van Deem Design.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

11 comments

  1. Dit ken ik helemaal niet, ziet er erg mooi uit! Ik hou van houten speelgoed wat uitdaging en creativiteit biedt. Mijn dochtertje zal er vast heel graag mee spelen.

  2. Mooie kleurtjes, constructie, blokken en wieltjes?? Dan is dit succes gegarandeerd bij ons zoontje! Wat ziet deze prijs er leuk uit zeg!!! Wij doen mee!

  3. Geweldig echt super leuk voor mijn kleinzoon, dat is zeker al een kleine bouwer in de dop. Die zou zich hiermee erg goed vermaken. Ik doe er graag voor mee!

  4. Speelgoed ziet er leuk uit. Het is van duurzaam materiaal gemaakt. Ik denk dat onze kinderen hier zeker creatief mee aan de gang kunnen. super leuk!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.