Bouw en Constructie Verlopen winacties

De Flexo accessoiresset + WINNEN (GESLOTEN)

De Flexo accessoiresset + WINNEN (GESLOTEN) 17 mei 20196 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Flexo accessoiresset

Het is weer tijd voor Flexo! Weet je het nog? Het flexibele bouwstukje dat bouwen met andere bouwblokken (bijvoorbeeld LEGO) veel leuker maakt! Ken je Flexo nog niet? Lees dan vooral even verder! We vertellen vandaag meer over de Flexo accessoiresset.

Flexo: flexibele bouwwerken!

Met Flexo maak jij jouw bouwwerken nog toffer! Eigenlijk zijn de standaardbouwwerken met bijvoorbeeld LEGO heel statisch. Je bouwt misschien een brandweerwagen die kan rijden, maar dan houdt het vaak wel op. Met Flexo maak je de bouwwerken flexibel! Het onderstaande filmpje geeft het beste weer wat we nou eigenlijk bedoelen:

En in ons eerdere artikel ‘Wat is Flexo?‘ lees je meer over het flexibel bouwen. Voor nu vertellen we je graag meer over de verschillende bouwsets die op de markt zijn gebracht.

De Flexo zeedierenset

Flexo zeedierenset

De Flexo zeedierenset vinden wij persoonlijk ontzettend gaaf. In deze set zitten vijf zeedieren die je met Flexo (en eventuele andere bouwstenen) in elkaar kunt bouwen. De set bevat de pijlstaartrog, een schildpad, een kreeft, een zeepaardje en een visje.

De Flexo accessoiresset

We hebben nog niet eerder geschreven over de Flexo assorti set, dus dat doen we vandaag. Dit is namelijk een hele leuke set om kennis te maken met Flexo. Deze set bestaat uit een armband, spacebal (glow in the dark), zeester sleutelhanger en de multiool.

Flexo accessoiresset

Met de Flexo accessoiresset kan je aan de slag met een aantal verschillende items, maar je kan natuurlijk ook je eigen creaties maken! De multitool is onmisbaar als je met Flexo speelt, deze tool helpt je om makkelijker te bouwen en bouwwerken weer uit elkaar te halen. De armband is een stijlbare armband die ook nog eens licht geeft in het donker. De sleutelhanger hang je aan je sleutelbos en de spacebal laat je lekker gooien met Flexo!

Over Bellus Toys

Flexo komt oorspronkelijk uit Nieuw-Zeeland maar is naar Nederland gehaald door speelgoedleverancier Bellus Toys. Bellus Toys is een speelgoedleverancier die is gespecialiseerd in de horecabranche, het onderwijs en op de consumentenmarkt. Met ruim 6.000 speelgoedartikelen in het assortiment is Bellus Toys de grootste speelgoedleverancier van Nederland.

Win de Flexo accessoiresset

Wil jij kans maken op de Flexo accessoiresset? Meedoen is heel eenvoudig! Je hoeft enkel de onderstaande stappen te doorlopen.

– Like de Facebookpagina van Alles Over Speelgoed en like het bericht van deze winactie (verplicht).
– Reageer onder het Facebookbericht dat je graag kans maakt op de prijs (verplicht) .

Extra kans maken?

– Deel het bericht op Facebook
– Volg ons op Instagram
– Volg ons op Twitter
– Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De winnaar van de Denksport Squla vakantieboeken wordt op zondag 26 mei 2019 bekendgemaakt.

Doe je ook mee met onze andere winacties? Je vindt ze hier!

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

6 comments

  1. Wauw ik ken het nog niet, lijkt me leuk nieuw bouw speelgoed! Ik doe dan ook heel erg graag mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.