Bouw en Constructie Verlopen winacties

De Flexo zeedierenset (GESLOTEN)

De Flexo zeedierenset (GESLOTEN) 1 mei 201912 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Flexo zeedierenset

Duik je mee de oceaan in? Met de Flexo zeedierenset ontdek je de onderwaterwereld en de dieren die daar leven. Combineer dit met andere bouwblokken (waaronder LEGO) en je hebt gegarandeerd uren speelplezier!

Wat is Flexo?

Het kan maar zo zijn dat je geen idee hebt wat Flexo eigenlijk is? In het artikel ‘Wat is Flexo?‘ hebben we het al eens uitgelegd, maar dat doen we met alle liefde nog een keer. Bouwen met Flexo is namelijk ontzettend tof.

Wat is Flexo?

Flexibele tussenstukjes is waar het om draait. Flexo maakt gebruik van een uniek bouwsteentje met een flexibel tussenstukje. Met dit flexibele tussenstukje maak je statische bouwwerken ineens flexibel. Zo biedt Flexo je de mogelijkheid om het flexibele systeem te combineren met jouw favoriete bouwsteentjes, denk hierbij aan LEGO en Sluban.

De Flexo zeedierenset

Flexo wordt in Nederland verkocht door Bellus Toys. Inmiddels zijn er al diverse bouwsets op de markt waaronder de Flexo zeedierenset. En met deze set duik je de oceaan in!

Deze bouwset bestaat uit maar liefst vijf zeedieren: de pijlstaartrog, een schildpad, een kreeft, een zeepaardje en een visje. Alle vijf deze dieren kun je zelf in elkaar bouwen en zijn uiteraard flexibel!

Het Flexo zeepaardje

Flexo zeepaard

Het eerste dier uit de Flexo zeedierenset is dit leuke blauwe zeepaardje. Ze is dol op zwemmen en hoeft nooit naar lucht te happen. Zeepaardjes zwemmen het liefst in paren en zijn niet echt bevriend met de krab. Wist je dat de achterribben van het zeepaardje 35 keer per seconden fladderen terwijl ze zwemmen? Oh en ook leuk om te weten, zeepaardjes hebben geen tanden en geen maag! Dit zeepaardje bestaat uit 4 ronde steentjes, 48 driehoekjes, 8 vierkantjes 8 rechthoekjes, 2 ogen en 112 tussenstukjes!

Het Flexo visje

Flexo vis

Dit visje lijkt op Nemo en is de koning van de zee. Ze zwemmen ontzettend graag rond en zijn één van de meer dan 25.000 vissoorten op aarde. Let wel op, want dit visje is geen vrienden met de krab en de pijlstaartrog! Dit visje bouw je in elkaar met 84 driehoekjes, 8 vierkantjes, 4 rechthoekjes, 2 ogen en 112 tussenstukjes.

De Flexo krab

Flexo krab

De krab is er in alle soorten en maten! Je hebt ze van enkele milimeters maar ook van enkele meters. De krab heeft precies het juiste formaat met prachtige klauwen/scharen. Precies goed om de pijlstaartrog te vangen. Wist jij dat krabben ongewervelde dieren zijn? Ze hebben dus geen ruggengraat. Deze bouwset bestaat uit 14 ronde steentjes, 76 driehoekjes, 12 vierkantjes, 2 ogen en 112 tussenstukjes.

De Flexo pijlstaartrog

Flexo pijlstaartrog

In de Flexo zeedierenset is ook de sierlijke en rustige pijlstaartrog te vinden. Maar kijk uit! De pijlstaartrog heeft een stekel in zijn staart. Vaak gaan ze glijdend over de bodem van de oceaan op zoek naar de krab, de favoriete maaltijd van de pijlstaartrog. Wist je dat pijlstaartroggen vissen zijn? Ze hebben geen botten maar kraakbeen. Deze bouwset bevat 15 ronde steentjes, 64 driehoekjes, 2 ogen en 112 zwarte tussenstukjes.

De Flexo schildpad

Flexo schildpad

Ontmoet deze lieve schildpad en wees vriendelijk voor ze. Veel soorten schildpadden zijn in gevaar! Gelukkig hebben ze een talent om te overleven. Als deze schildpad honger heeft is geen garnaal veilig. Wist je dat de grootste schildpad meer dan 900 kg weegt? Deze bouwset bestaat uit 54 rondjes, 61 rechthoekjes, 2 ogen en 112 zwarte tussenstukjes.

Win de Flexo zeedierenset!

Flexo zeedierenset

Zijn jullie al enthousiast over de Flexo zeedierenset? Dat is dan heel mooi, want we mogen deze prachtige set weggeven. Je maakt dus kans op alle vijf de dieren. Wil jij kans maken op deze toffe set ter waarde van €75,99? Wacht dan niet langer en doorloop de onderstaande stappen!

– Like de Facebookpagina van Alles Over Speelgoed en like het bericht van deze winactie.
– Reageer onder het Facebookbericht dat je graag kans maakt op de prijs.

Extra kans maken?

– Deel het bericht op Facebook
– Volg ons op Instagram
– Volg ons op Twitter
– Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De winnaar wordt op woensdag 15 mei bekendgemaakt.

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

12 comments

  1. Wat klinkt dit leuk, ik denk dat mijn drie kinderen het geweldig vinden om hier mee te spelen. Volg jullie op instagram als mirremeid

  2. Wat leuk, dit kende ik nog helemaal niet, en zelfs te combineren met Lego lees ik! Dit zullen mij zoontje en dochtertje erg leuk gaan vinden, en mama stiekem ook 😉 Het thema dieren doen het ook altijd goed bij ze daarom loot ik graag mee!

  3. Super leuke Win-winactie voor zowel hier thuis als bij mijn kleuterklas!!! Loving it ?Fingers crossed ?

  4. Wat jammer dat ik geen Facebook, Instagram en Twitter heb, maar ik volg wel op Bloglovin.
    Hoop dat ik ondanks dat ook mee mag doen en mijn kleindochter ook blij mag maken met deze zeedierenset.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.