Speelfiguren en Voertuigen

Review | Studio Pets by Myrna

Review | Studio Pets by Myrna 16 mei 201925 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Studio Pets by Myrna

Vroegen kon ik uren spelen met kleine poppetjes en diertjes. Samen met vriendinnetjes beleefden we de spannendste avonturen. Wat een fantasie hadden we! Dit is precies waar ik aan moest denken toen ik de Studio Pets by Myrna voorbij zag komen! We kregen een set Studio Pets speelfiguurtjes toegestuurd om te reviewen en Fenna was in één oogopslag verliefd!

Studio Pets

Studio Pets by Myrna

Je denkt nu misschien, wat zijn Studio Pets eigenlijk? En dat vertellen we jullie graag. Het zijn eigenlijk lieve kleine huisdiertjes! Het zijn schattige jonge diertjes met stijlvolle accessoires. Als je de diertjes ziet krijg je meteen het ‘ahhhh’ gevoel. Fenna (4 jaar) riep toen ze de diertjes zag:

Ahhh, mama! Ahhhh, die zijn zo super schattig. Mag ik met ze knuffelen?

Knuffelen wordt overigens wel lastig als je hierbij iets zachts verwacht. Maar dat maakte Fenna weinig uit! Alle Studio Pets speelfiguurtjes komen in een koffertje en hebben een klein boekje bij zich waar alle dieren en hun naam in staan.

Studio Pets Ginger

Deze schattige diertjes zijn gebaseerd op echte diertjes. Dit poesje met groene bril heeft de naam Ginger. Benieuwd hoe de echte Ginger eruit ziet? Bekijk dan de onderstaande video. Hoe lief!!

Het ontstaan van Studio Pets by Myrna

Het idee achter de Studio Pets is ontstaan door een liefde voor dieren, design en fotografie. Dit bracht modefotografe Myrna Huijing op het idee om meer te doen met deze schattige diertjes. Het restultaat? Inmiddels vind je Studio Pets cadeau-artikelen, knuffels, tassen en nog veel meer items in de (online) winkels.

De Studio Pets speelfiguurtjes

Het assortiment van Studio Pets by Myrna is inmiddels al heel groot. En sinds april van dit jaar zijn daar ook de speelfiguurtjes aan toegevoegd.

Spelen met de Studio Pets

Er zijn 12 verschillende diertjes met allemaal hun eigen naam en eigen accessoires. Zo heb je Ginger, Snuggle en Mimmi. Maar al deze diertjes hebben nog veel meer vriendjes. Het zijn niet alleen poezen en honden, maar ook het favoriete dier van onze kinderen zit er tussen:

Studio Pets konijn

De Studio Pets By Myrna speelfiguurtjes zijn te koop bij de Top1Toys!

Photobooth & Augmented Reality

Mocht je denken? Koffertjes met diertjes, tja wat moet je ermee? Het antwoord is uiteraard spelen. En dat is ook wat de diertjes oproepen bij kinderen. Fenna zat al heel snel in haar eigen fantasiewereld en speelde er heerlijk mee. Toen ik haar vertelde dat we er nog meer mee konden was ze helemaal blij. De Studio Pets komen tot leven wanneer je de Studio Pets AR app download op een mobiele telefoon.

Door met je camera te richten op het logo van de Studio Pets komen de diertjes tot leven! Ze wandelen door je scherm en je kunt ze aaien. En stiekem zijn ze dan nog schattiger dan in het echt. Maak je liever foto’s? Dan heb je de Photo Booth app nodig. Hiermee maak je de leukste foto’s met de mooiste kaders!

Photobooth met schattige dieren

Wat vinden wij van deze diertjes?

Fenna was vanaf het eerste moment fan! Alle dieren zijn ontzettend schattig en hebben leuke namen. Eigenlijk verkopen deze diertjes zichzelf, maar wie vindt het dan ook niet leuk om een puppy of kitten te aaien?

Spelen met de Studio Pets speelfiguurtjes

De diertjes slapen elke dag in hun eigen huisje (koffertje) en ga regelmatig mee op reis naar bijvoorbeeld opa en oma. De diertjes zijn klein en dus gemakkelijk mee te nemen (ook bijvoorbeeld op vakantie). Ze zijn van plastic en dus goed schoon te maken en ze kunnen tegen een stootje! Wat ons betreft een ideaal cadeautje voor kinderen vanaf 4 jaar oud.

Ook leuk om te lezen: Het favoriete speelgoed van Fenna (4 jaar)

Studio Pets speelfiguurtjes

€9,99
8.8

Kwaliteit

9.0/10

Prijs

8.0/10

Speelplezier

9.5/10

Pros

 • Deze diertjes zijn om verliefd op te worden!

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

25 comments

  1. Heel erg graag doe ik mee voor ons dochtertje.???
   Ze is 11 juni jarig en wordt 6 jaartjes.??
   Ze zou dit echt geweldig vinden.
   Ze is gek op dieren.??????
   Wie weet groeit er nog een klavertje vier in onze tuin die geluk brengt.??❤??
   Ik ga liken en delen en hopen op goed geluk ?❤???

  1. Hier een fiere papa die graag zijn kleine meisje er mee wil verrassen, ze is dol op diertjes en zou deze geweldig vinden, duimen omhoog alvast

  1. Hier een fiere papa die graag zijn kleine meisje er mee wil verrassen, ze is dol op diertjes en zou deze geweldig vinden, duimen omhoog alvast

 1. Ze zijn mega schattig, waag dan ook graag een kansje voor mijn dochtertje Sharona, die er nu al verliefd op is , en een grote dierenvriend is ?❤?

 2. Wat zijn deze weer super schattig. Dieren zijn altijd leuk! Ik doe dan ook heel erg graag mee voor mijn kleinkinderen!

 3. Dit zijn dus die lieve schattige diertjes waar mijn kleindochter over vertelt, wie niet waagt niet wint he
  Oma gaat alvast hard duimen

 4. Alle diertjes, dat is wel erg leuk! Heb je meteen een hele set. Mijn dochter wil deze huisdiertjes graag adopteren.

 5. Als mijn kleindochter deze knapperds ziet , gaat ze smilen smiley en glunderen??? , ze zou er inderdaad opslag verliefd op zijn , dus waag graag een kansje om hara ermee te kunnen verrassen ???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.