Bouw en Constructie Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar

Wat is Flexo?

Wat is Flexo? 23 maart 201913 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Wat is Flexo?

Nieuw speelgoed ontdekken, wij houden ervan. En dit keer speelgoed dat goed te combineren is met ander favoriet speelgoed: LEGO! Daar waar LEGO totaal niet flexibel is, is Flexo dat wel! De flexibele tussenstukjes zijn te combineren met LEGO, handig of niet?

Wat is Flexo?

Flexo is een eenvoudig systeem waarbij bouwsteentjes en flexibele tussenstukjes centraal staan. Flexo maakt gebruik van een uniek bouwsteentje en een flexibel tussenstukje waarmee je de leukste ideeën kunt ontwerpen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Het ontstaan van Flexo

De uitvinder van de Flexo bouwsteentjes en flexibele tussenstukjes kwam op het idee toen hij in de wachtkamer zat bij zijn fysiotherapeut. Hij zag het menselijk lichaam en de stijve botstructuren en de spieren die beweging mogelijk maakten. Dit in combinatie met zijn voorliefde voor LEGO zorgde voor de nieuwe sensatie: Flexo!

Flexo Bellus Toys

Het Flexo assortiment

Het assortiment bestaat uit verschillende bouwsets in verschillende categorieën. Zo heb je de Flexo bouwset die je kennis laat maken met de te gekke wereld van de bouwsteentjes en flexibele tussenstukjes. Maar je hebt ook de Flexo zeedierenset en de Flexo uitvindersset. Zo is er voor iedereen wel een inspirerende bouwset te vinden!

Flexo bouwset
De Flexo bouwset!

Wat is er zo bijzonder aan Flexo?

Met Flexo op zich kan je al ontzettend veel, maar het wordt nog veel leuker wanneer je de bouwsteentjes en flexibele tussenstukjes combineert met je eigen bouwstenencollectie. Denk hierbij aan bijvoorbeeld jouw eigen LEGO blokjes! Zo kan je zelfs Flexo, LEGO & Brikkon combineren. Dit zorgt voor eindeloos veel nieuwe mogelijkheden. Heb jij al zin om te gaan bouwen?

Over Bellus Toys

Flexo komt oorspronkelijk uit Nieuw-Zeeland maar is ook in Nederland verkrijgbaar. Speelgoedleverancier Bellus Toys heeft het naar Nederland gehaald. Bellus Toys is een speelgoedleverancier die is gespecialiseerd in de horecabranche, het onderwijs en op de consumentenmarkt. Met ruim 6.000 speelgoedartikelen in het assortiment is Bellus Toys de grootste speelgoedleverancier van Nederland.

Hebben jullie dit speelgoed al in huis?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

13 comments

  1. O, wat een geweldig leuk idee. Ik zou mijn kleinzoontje heel grag verrassen met zo’n nieuwe set. Hij heeft sinds een paar maanden de LEGO ontdekt maar met deze bouwset erbij wordt het spelen vast nog leuker en interessanter.

  2. Ik heb om privéredenen geen Social Media, maar volg wel op Bloglovin.
    Toch zou ik heel graag meedoen voor de bouwset voor jongens.
    Heel graag waag ik een kansje.

  3. Geweldige leuke prijs voor een kleine bouwer in de dop, ik doe super graag mee voor mijn kleinzoon, die dit echt fantastisch zou vinden!

  4. Een geweldige leuke prijs, zeker voor mijn ? kleinzoon, die is al een echte kleine?? bouwer in de dop. Die vind het het fantastisch om al van alles te bouwen, hoe klein hij dan ook is. Ik doe super graag voor hem mee!!! ???

  5. Ik doe graag mee voor de meisjesset. Want dan kan mijn dochter aan de slag voor de armband en mijn zoon met de zeester. Samen hebben ze pret met de multitoolset

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.