Baby en Peuter Speelgoed voor kinderen van 0 t/m 2 jaar

Houten babyspeelgoed van Deem Design

Houten babyspeelgoed van Deem Design 26 april 2019Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Deem Design

Zijn jullie al bekend met Deem Design? Dit bedrijf maakt natuurlijke producten met een persoonlijke touch. En Deem Design presenteert een nieuwe collectie houten babyspeelgoed!

Deem Design

De komst van haar zoontje Deem in augustus 2014 bracht Eva Neervoort op het idee voor een nieuwe lijn babyitems. Want wat ze voor hem in gedachten had, bleek nergens te vinden. Eerst maakte ze wagenspanners voor vriendinnen, maar door de enthousiaste reacties besloot Eva het groter aan te pakken. Zo ontstond eind 2015 de webshop Deem Design. Naast wagenspanners, boxmobielen en wagenhangers zijn hier inmiddels ook boxspanners, dromenvangers, buggyhangers, speenkoorden, raamstickers, muurstickers en een memoryspel te vinden.

Houten babyspeelgoed van Deem Design

Deem Design komt met een houten babyspeelgoed dat de zintuigen stimuleert. De nieuwe collectie bestaat uit een stijlvolle rammelaar en mooie houten wagenspanners.

Het bedrijf voegde onlangs een houten rammelaar toe aan de collectie. Niet alleen heel stylish en verantwoord, maar ook nog eens schattig voor je kleintje. De rammelaar is gemaakt van natuurlijk beukenhout, is BPA-vrij en is voorzien van houten ringen die een speels geluid maken als het kindje er mee speelt.


Wagenspanners

Voor een baby is lekker buiten wandelen op zich al een feestje. Nóg leuker wordt het met een mooie wagenspanner, waar je kleintje onderweg naar kan kijken en mee kan spelen. Het belletje en de houten ring rammelen er vrolijk op los tijdens de wandeling en zorgen voor veel speelplezier. De wagenspanners zijn gemaakt van gladgeschuurde, ongelakte beukenhouten kralen, afgewisseld met kralen in hippe kleuren. De geverfde kralen zijn gekleurd met verf en lak die veilig is voor kleine kinderen. De wagenspanners zijn geschikt voor kinderen van 0 tot 9 maanden en passen op elke kinderwagen. Je bevestigt ze gemakkelijk d.m.v. speenclips aan de rand van de kap van je kinderwagen.

Meer lezen over houten speelgoed? Lees hier meer over houten speelgoed van de HEMA.

Natuurlijke producten

Ontwerpster Eva Neervoort van Deem Design ontwerpt de producten met de hand en gebruikt uitsluitend verantwoorde materialen. Zo hebben de houten kralen het FSC-keurmerk. En omdat kleine kinderen de wereld met hun mond ontdekken, worden de kralen geverfd met non-toxic verf en lak. Extra leuk is dat de producten gepersonaliseerd kunnen worden.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.