Dagje uit

Winnie de Poeh | Fantastisch vermaak voor het hele gezin

Winnie de Poeh | Fantastisch vermaak voor het hele gezin 11 oktober 2023Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Winnie de Poeh musical

Onlangs mochten wij naar de première van de Winnie de Poeh musical. Deze musical is tot en met mei volgend jaar te zien in Nederland en België. Deze heeft al eerder gespeeld in New York, Chicago, Londen en op tournee in de Verenigde Staten en Engeland. Het is een voorstelling van Jonathan Rockefeller. De show is volledig Nederlands gespeeld en gezongen.

Winnie de Poeh – de musical

Het verhaal wordt verteld met alle bekende karakters. Naast Winnie natuurlijk Knorretje, Teigetje, Iejoor, Kanga, Roe, Konijn en Uil. Het verhaal wordt verteld aan de hand van levensgrote poppen. Sjors Arts is Winnie, Wesley de Ridder is Teigetje, Pepijn Schwartz is Iejoor, Uil en Konijn en Robin Ketelaers is Knorretje.

In het verhaal is Winnie de Poeh – hoe kan het ook anders – op zoek naar honing. In zijn zoektocht komt hij al zijn vrienden tegen en komen alle seizoenen voorbij. De vrienden beleven samen van alles. De voorstelling duurt ongeveer een uur en is geschikt voor jong en oud.

Wat vonden wij van de voorstelling?

Wij zijn met onze kinderen van 8 en 6 jaar gegaan. En ze vonden het een prachtige show! De voorstelling is kleurrijk en zit vol humor. Vooral Pepijn Schwartz als Iejoor was buitengewoon grappig en had de zaal al snel op zijn hand. Voor kinderen is dit de perfecte kennismaking met theater. Wij gaan vaker naar voorstellingen van Theater Terra (zoals Sneeuwwitje en Peter Pan) en we vinden de shows altijd leuk. Maar dit is wel onze favoriet tot nu toe. Goede cast, leuke liedjes en veel humor. De Winnie de Poeh musical is echt een aanrader!!

Winnie de Poeh musical

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.