Dagje uit Verlopen winacties

Familiemusical Sneeuwwitje

Familiemusical Sneeuwwitje 28 augustus 202114 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Familiemusical Sneeuwwitje

Yes! De theaters zijn weer open. Eén van onze favoriete uitjes met de kinderen is om naar het theater te gaan. Theater Terra is bekend van ontzettend leuke familievoorstellingen, zoals Kikker en het Avontuur of Peter Pan. En er komen twee nieuwe voorstellingen aan! De familiemusicals Sneeuwwitje en De Tovenaar van Oz zijn komend seizoen te zien.

Familiemusical Sneeuwwitje

Vanaf september 2021 is het bekende sprookje Sneeuwwitje te zien, voor iedereen vanaf 4 jaar. De mooie prinses Sneeuwwitje is geliefd bij het hele volk, behalve bij haar jaloerse stiefmoeder, de Koningin. Op een dag vertelt een toverspiegel aan de Koningin dat niet zij, maar Sneeuwwitje de mooiste van het land is. Sneeuwwitje vlucht de bossen in en vindt een nieuw leven bij zeven grappige en muzikale dwergen. Maar de Koningin weet haar te misleiden met een betoverde appel. Alleen een kus van ware liefde kan Sneeuwwitje nog redden…

De Tovenaar van Oz 

Dorothy woont als meisje op een boerderij en droomt over een sprookjesachtige wereld, ergens achter de regenboog. Een grote wervelwind voert haar weg naar het magische land van Oz. Daar ontmoet ze een vogelverschrikker zonder verstand, een roestige blikken man zonder hart en een bange leeuw zonder moed. Samen gaan ze op pad op de Grote Gele Weg om de Tovenaar van Oz te vinden. Hopelijk vervult die Dorothy’s grootste wens: veilig terug naar huis gaan!

familiemusical Sneeuwwitje (3)

Over Theater Terra

Theater Terra maakt al meer dan 40 jaar familievoorstellingen en musicals die te zien zijn in heel Nederland en Vlaanderen. Daarnaast spelen voorstellingen van Theater Terra over de hele wereld, onder andere in de Verenigde Staten, Canada, Verenigd Koninkrijk, Japan, China en Australië. Bekende voorstellingen van Theater Terra zijn Kikker en het Avontuur, Welterusten Kleine Beer, De Kleine Zeemeermin, Alladin en Peter Pan. Dit seizoen zijn Sneeuwwitje en De Tovenaar van Oz in heel Nederland en Vlaanderen te zien.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

14 comments

  1. Ik zou graag met mijn twee kleindochters naar Sneeuwitje willen gaan De oudste gaat volgend zelf in een musical spelen van haar musical.academie 2 0.Maar zou dit erg leuk vinden om naar toe te mogen .Bvd Maria Garcia

 1. Dat zou ik echt geweldig vinden om daar naar toe te mogen gaan.
  Wat leuk om er even op uit te kunnen gaan naar deze leuke musical

 2. Ik ben overdonderd door deze waanzinnige prijs!
  Wij zijn in alle staten om deze mooie wenselijke prijs!
  We kunnen en moeten deze prijs koste wat het kost winnen!
  Dat betekent alleen maar dat wij ongeremd en ongenuanceerd gaan liken & delen zodat jullie niet meer zijn weg te denken onder de mensen!
  Renate R C Van Zijp Troost

 3. Oh wat heerlijk zou het zijn om weer eens naar het theater te gaan. Dan neem ik mijn dochters mee en mijn nichtje van 5, die heeft net gehoord dat ze toch niet nog een keer grote zus gaat worden en daarom wil ik haar even extra verwennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.