Baby en Peuter Speelfiguren en Voertuigen Speelgoed voor kinderen van 0 t/m 2 jaar Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar

Waterpret met de VTech flamingo, eenhoorn en eend!

Waterpret met de VTech flamingo, eenhoorn en eend! 23 mei 2020Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Waterpret met Vtech - Eend, Eenhoorn en Flamingo

Spetteren in bad kan niet lang genoeg duren. Voor kinderen is in bad gaan vaak net zo leuk als spelen met speelgoed! Maar wat als je dit kan combineren? En dit kan met het nieuwste badtrio van Vtech. Ga badderen met de Vtech flamingo, eend of eenhoorn. Waterpret gegarandeerd!

Waterpret met Vtech

Met het nieuwe badtrio van Vtech wordt in bad gaan naar een nieuwe dimensie getild. Kinderen van 1 t/m 5 jaar oud zullen voorlopig helemaal niet meer uit bad willen. Maar liefst drie nieuwe badvriendjes maken badderen nog leuker!

De eend

Stuk voor stuk beschikken de waterpret badvriendjes over een vocabulaire dat meer dan 55 zinnetjes omvat. Met de toevoeging van verschillende geluidjes en melodietjes is het nooit meer saai in bad. Fantasierijk spelen krijgt telkens nieuwe wendingen.

Ook leuk om te lezen: Little Love Mijn Knuffelpop van Vtech

Wat kan je met de nieuwe watervriendjes?

De flamingo, eend en eenhoorn zijn allemaal ontzettend schattig en komen niet alleen! Ze brengen allemaal iets of iemand mee om te spelen. Zo komt de eend met haar kuiken, de flamingo met haar emmer en de eenhoorn met een mandje om water in te gieten. Dit bevordert de fijne motoriek van kinderen. De muziekjes en melodietjes kunnen worden aangezet door op de knipperende toets te drukken. Waterpret met Vtech gegarandeerd!

Waterpret met Vtech

In combinatie met de interactie is dit badtrio echt een aanrader, het gaat verder dan waterpret alleen. Kinderen raken al snel verwikkeld in een rollenspel met de eend, flamingo of eenhoorn. Kinderen leren nieuwe woordjes en zinnetjes en zullen een nieuw vriendje krijgen. Het badtrio is leuk om alleen mee te spelen, maar ook samen met broertjes of zusjes.

Wil jij ook waterpret van Vtech in huis halen? Ze zijn al te koop in de speelgoedwinkels of online!

Leestip: 5x Het leukste VTech babyspeelgoed

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.