Baby en Peuter Poppen en Knuffels Speelgoed voor kinderen van 0 t/m 2 jaar Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar

Little Love Mijn Knuffelpop van VTech

Little Love Mijn Knuffelpop van VTech 14 februari 2020Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Little Love Mijn Knuffelpoppen

Wie houdt er nou niet van knuffelen? Is jouw kindje ook een echte knuffelkont? Dan is de Little Love Mijn Knuffelpop van VTech een aanrader voor je!

Little Love Mijn Knuffelpop

VTech wil knuffelen tot gezondheidstrend bombarderen. Het zou ons namelijk gelukkiger maken, beter laten communiceren én zelfs gezonder maken. Daarom moeten kinderen er zo vroeg mogelijk mee beginnen, vindt het speelgoedmerk. Om knuffelen een boost te geven komt VTech met drie heerlijke knuffelkontjes die kleintjes verleiden. Deze Little Love Knuffelpoppen zijn niet te weerstaan. Vanwege hun looks, torenhoge aaibaarheidsfactor én de reacties die ze geven.

Er zijn drie soorten Little Love Mijn Knuffelpop: Konijn, Kat en Eenhoorn. Ze hebben een eigen karakter en combineren menselijke en dierlijke kwaliteiten en looks. Ze kunnen vooral één ding heel goed: knuffelen! Ze vragen minimale verzorging, maar bieden wel optimale vriendschap en genegenheid.

Educatieve kwaliteiten

VTech zou VTech niet zijn, als dit favoriete speelkameraadje geen educatieve kwaliteiten werd toebedacht. Dankzij de slimme techniek in de Little Love Mijn Knuffelpop ontstaat hier een leerzaam rollenspel. Interactieve connectie dus, tussen het kleintje en zijn of haar pop. Nooit zijn Eenhoorn, Kat of Konijn te moe, te druk of afgeleid. Met hun grote poppenogen, de zachte handjes die ze spreiden en hun fopspeen (die zorgt voor troost), moet de poppenmama of -papa (1 tot 6 jaar) welhaast van beton zijn om geen gehoor te geven aan het signaal: let’s hug!

De Little Love Mijn Knuffelpoppen praten wanneer de hart-toets op hun buikje wordt ingedrukt. Hier begint de werkelijke interactie tussen het kleintje en de pop. Er klinken geluidjes, vrolijke reacties, liedjes en melodietjes. Samen kleuren leren, samen zingen, elkaar troosten en op z’n tijd samen tot rust komen: deze knuffelvriendschap is (h)echt, biedt uitdaging, geeft vertrouwen en soms een beetje troost als dat nodig is.

Meer VTech? Lees hier alles over Zoef Zoef Eenhoorns.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.