Baby en Peuter Speelgoed voor kinderen van 0 t/m 2 jaar Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar

5x Het leukste VTech babyspeelgoed

5x Het leukste VTech babyspeelgoed 8 april 2018Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

VTech Babyspeelgoed

VTech is een speelgoedconcern dat wereldwijd opereert. Het heeft speelgoed voor alle leeftijden, maar vandaag zetten we het leukste VTech babyspeelgoed voor je op een rij. Plezier voor de allerkleinsten!

Activiteiten Kubus

VTech Babyspeelgoed

Deze activiteiten kubus is bedoeld voor kinderen van 9 tot 36 maanden. Iets waar een kind dus lang plezier van heeft. Het kindje kan op de toetsen drukken of aan de wijzer draaien. Op deze manier maakt het kindje kennis met cijfers, kleuren, muziek en nog veel meer. Het bewegen van de verschillende onderdelen en het plaatsen van de vormen in de juiste openingen, is goed voor de fijne motoriek en de oog-handcoördinatie.

 

Magisch liedjesboek

VTech babyspeelgoed

Het magische liedjesboek laat kinderen kennis maken met zes verschillende kinderliedjes. Het boek is bedoeld voor kinderen van 6 tot 36 maanden. Ideaal dus als cadeau voor een eerste verjaardag bijvoorbeeld. Op de bladzijden staan beweegbare figuurtjes. Deze helpen de fijne motoriek te ontwikkelen. Ook verkrijgbaar in het roze.

Mijn kleine tamboerijn

VTech babyspeelgoed Geschikt voor de allerkleinsten! Namelijk al vanaf 3 maanden. Mijn kleine tamboerijn heeft drie knipperende lichtjes en 3 belletjes. Als het kindje op een knop drukt, komt er een melodietje uit. Heeft 5 melodietjes en een gezongen liedje.

 

Babytelefoon

VTech BabyspeelgoedDit telefoontje heb ik ooit tweedehands op de kop getikt voor ons zoontje toen hij nog een baby was. Hij is inmiddels drie en speelt er nog mee. Onze dochter van één heeft er ook veel plezier van. Opa en oma worden er regelmatig mee ‘gebeld’. Als het kindje op de berichttoets drukt, hoort het een vrolijk berichtje. Ook kunnen ze dierenvriendjes bellen. De babytelefoon heeft 8 melodietjes en 2 gezongen liedjes. Ook deze telefoon is verkrijgbaar in het roze.

 

 

 

Alfabet lichtjeskever

VTech babyspeelgoed En we maken deze top 5 van VTech babyspeelgoed compleet met de Alfabet lichtjeskever. Ziet er zo schattig uit! Bedoeld voor kinderen van 9 tot 36 maanden. Vooral leuk als een kindje er een beetje mee kan rondkruipen denk ik. Het kindje kan op de voelsprieten drukken en zo kennis maken met verschillende kleuren. Door de liedjes en de kleuren die veranderen, maken kinderen kennis met de kleuren rood, geel, groen en blauw. Heeft 3 melodietjes en 6 gezongen liedjes.

Leestip: Waterpret met de VTech flamingo, eenhoorn en eend!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.