Games en Elektronica Reviews

Waan je een popster met de Bigben Party Karaokemicrofoon

Waan je een popster met de Bigben Party Karaokemicrofoon 29 december 2022Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Bigben Party Karaokemicrofoon 3

Onze dochter (5) zingt en danst de hele dag. Continu horen we haar liedjes zingen van K3 of Kinderen voor Kinderen. Onlangs kregen we de Bigben Party Karaokemicrofoon thuisgestuurd voor een review. Hét perfecte cadeau voor ons meisje, dat zich hiermee een nog grotere popster waant. Vandaag lees je onze bevindingen!

Bigben Party Karaokemicrofoon

De Bigben Party Karaokemicrofoon heeft LED-verplichting en Bleutooth. Je kunt hiermee verbinding maken met bijvoorbeeld een speaker of je telefoon. Ook heeft de microfoon vier verschillende effecten. Je kunt je stem heel laag laten klinken als Barry White of als een robot. De accu kan 6 uur mee en opgeladen worden via USB. Ook zit er een plugin bij voor je telefoon. Op het display van de microfoon verschijnen allerlei vrolijke kleuren.

Wat vindt Jasmijn van de microfoon?

Dit is natuurlijk op haar lijf geschreven. De Bigben Party Karaokemicrofoon is knalroze en lijkt voor haar gemaakt. Wij verbinden de microfoon via bluetooth met één van onze telefoons en zetten dan een liedje op dat zij leuk vindt, meestal is dat Worden wat je wilt van Kinderen voor Kinderen, dus dat lied kunnen wij inmiddels niet meer horen haha. Ze kent de tekst helemaal uit haar hoofd en staat dan al dansend en zingend in de woonkamer. Ook vindt ze het leuk om zelf liedjes te zingen (en bedenken) zonder dat ze de muziek hoort. De geluidseffecten zijn grappig en de lichteffecten maken het nóg meer feest. Heb je thuis een kleine popster in spe in huis, dan is dit een erg leuk cadeau!

Meer Big Ben? Lees hier onze review van de Bigben Kinderwekker Baxter.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.