Games en Elektronica Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar

DC’s Justice League: Cosmic Chaos | Verwacht

DC’s Justice League: Cosmic Chaos | Verwacht 28 december 2022Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

DC's Justice League Cosmic Chaos

Fans van DC’s Justice League opgelet! In maart staat er een nieuwe game gepland: DC’s Justice League: Cosmic Chaos. Dit is een spel van Outright Games, dat we kennen van vele toffe games voor kinderen. De nieuwe game is een open wereld actie-avonturenspel. De game is vanaf 10 maart 2023 te spelen op PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox X|S en Steam.

DC’s Justice League: Cosmic Chaos

Speel als je favoriete superhelden Batman, Superman of Wonder Woman en neem het op tegen Mr. Mxyzptlk, de oplichter uit de vijfde dimensie, die is gearriveerd om chaos te veroorzaken. Hij is één van de machtigste Super-Villains. Hij heeft het vermogen om ruimte en tijd te manipuleren en die ook erg van kattenkwaad houdt. Mr. Mxyzptlk heeft Starro the Conqueror opgeroepen om de Justice League bezig te houden terwijl hij de nieuwe zelfbenoemde burgemeester van Happy Harbor wordt.

Eén van de eerste schurken waartegen de Justice League samen gevochten heeft in The Brave and the Bold nr. 28 in 1960, Starro the Conqueror, de geestverruimende alien, richt een ravage aan in de stad. Spelers krijgen missies vol actie te verwerken en moeten hordes vijanden verslaan met de unieke vaardigheden van elke superheld. Van Supermans Heat Vision en Super Breath tot Wonder Womans Truth’s Pull. Vlieg, lasso en flip door Happy Harbor om puzzels te voltooien en outfits en speciale upgrades vrij te spelen om de DC Super Heroes aan te passen in de kleurrijke open wereld. Spelers kunnen ook samenwerken met de andere Justice League-leden. Denk dan aan Green Lantern, Cyborg, The Flash en Aquaman, die in de game een gastenrol hebben.

Meer nieuwe games van Outright Games? In maart verschijnt er ook een nieuwe game voor Peppa Pig.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.