Games en Elektronica Reviews

Wakker worden met de Bigben Kinderwekker Baxter

Wakker worden met de Bigben Kinderwekker Baxter 24 december 2022Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Baxter Bigben kinderwekker 2

Ons zoontje van bijna 8 jaar wil al heel lang een eigen wekker op zijn kamer. Eentje die muziekjes maakt en ook nog licht geeft, was de wens van Spencer. Toevallig mochten we onlangs de kinderwekker van Bigben reviewen: Baxter. Baxter heeft de vorm van een konijn. Vandaag lees je onze bevindingen.

Bigben kinderwekker met geluidseffecten

Deze kinderwekker Baxter heeft geluidseffecten en is zowel te gebruiken als wekker als als nachtlampje. Het vriendelijke konijntje heeft drie verschillende melodieën die je ook nog eens in kunt stellen als wekker. Er zit een LED-display op waarop je de tijd kunt zien. Ook is het konijntje te gebruiken als nachtlampje. Met de oortjes kun je de felheid van het licht regelen. Zorg wel dat je de wekker in de buurt van een stopcontact neerzet, je moet ‘m wel aansluiten aan het stroom namelijk.

Wat vindt Spencer van zijn nachtlamp/wekker?

Spencer wilde zoals gezegd al een tijdje een (kinder)wekker en deze Baxter werd dan ook met open armen ontvangen. Hij staat naast zijn bed op zijn kast. We staan elke ochtend om 7 uur op, dus zo laat hebben we de wekker gezet voor hem. Hij heeft zelf de melodie gekozen. Dus elke ochtend horen we een vrolijk deuntje uit zijn kamer komen en weet hij dat het tijd is om op te staan. Ook gebruikt hij Baxter als nachtlampje. Spencer is een fervent lezer en zit elke avond met stapels Donald Ducks en boeken op zijn bed. Het is ideaal dat hij zelf de sterkte van het licht kan aanpassen. Enige nadeel dat wij hebben kunnen ontdekken aan de kinderwekker is dat als je switch van menu dat je dan de wekker weer opnieuw in moet stellen. Dat onthoudt ‘ie niet om de één of andere reden. Spencer is er in ieder geval erg blij mee en de wekker staat vol trots op zijn kast!

Liever geen konijn? Er is ook nog een geinige kikker, Trevor en anders Bao de Panda.

Meer Bigben? Lees hier onze review van Owlyvia.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.