Reviews Speelgoed van het Jaar 2021 Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar

VTech Kidi DJ Mix | Word een wereldberoemde DJ

VTech Kidi DJ Mix | Word een wereldberoemde DJ 25 september 2021Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

VTech Kidi DJ Mix

Nederland staat niet alleen bekend om tulpen, kaas en molens, maar ook om de wereldberoemde DJ’s die uit ons landje komen. En voor de upcoming DJ’s heeft VTech de Kidi DJ Mix ontwikkeld. Dit speelgoed is ook winnaar van de Verkiezing Speelgoed van het Jaar in de categorie 6 en 7 jaar uitgeroepen. Er kan nog gestemd worden voor de publieksprijs. Vandaag lees je in ieder geval onze mening alvast over dit product! Heb je interesse? De Kidi DJ Mix zal verkrijgbaar zijn vanaf medio oktober 2021.

Kidi DJ Mix

De Kidi DJ Mix is een draaitafel waarmee kinderen hun eigen muziekcreaties kunnen maken. Deze draaitafel kan ontzettend veel: mixen, opnemen, crossfaden en wel tig mogelijkheden om zelf muziek te maken zitten erin. Met de ingebouwde microfoon neem je je eigen soundtracks op. De set heeft een verlicht launchpad met meer dan 2000 mogelijke combinaties en 15 ingebouwde nummers in 7 muziekstijlen. Inclusief discolamp, koptelefoonaansluiting, ingebouwde speaker en een veilige Bluetooth-verbinding.

Speelgoed van het Jaar

Zoals gezegd is de Kidi DJ Mix de winnaars van de Verkiezing Speelgoed van het Jaar, in de categorie 6 en 7 jaar. Het juryrapport zei er het volgende over:

De Kidi DJ Mix is een mengpaneel met een draaitafel waarmee kinderen hun talent als DJ kunnen uitleven. Muzieknummers kunnen op allerlei manieren bewerkt worden en van geluidseffecten worden voorzien. Het mengpaneel heeft zelf 15 muzieknummers, maar er kunnen ook eigen liedjes van een ander apparaat afgespeeld en bewerkt worden. Ook kunnen gezongen liedjes opgenomen worden. Met de draaitafel kunnen allerlei ‘scratch-effecten’ worden toegevoegd. Veelzijdig speelgoed waarmee kinderen kun muzikale vaardigheden en creativiteit kunnen ontwikkelen. Heel leuk om samen met andere kinderen muziek te maken en op te dansen.

Wat vinden Spencer en Jasmijn van de set?

Allereerst ziet de VTech Kidi DJ Mix er fantastisch uit. De lichtbol trekt natuurlijk gelijk alle aandacht. Vervolgens gingen Spencer (6) en Jasmijn (4) aan de slag. En sinds we de set in huis hebben hebben de kinderen het niet meer los gelaten. De opties zijn dan ook eindeloos. Via bluetooth kun je zelf liedjes afspelen op de Kidi DJ Mix en ook mixen. Het hele oeuvre van K3 en Let it go uit Frozen zijn dan ook al meerdere malen op allerlei manieren gemixt hier in huis door Jasmijn. Ook kun je zelf liedjes zingen en die opnemen. Daarnaast zit er een academy modus op waarmee de kinderen leren om een eigen stukje muziek te maken. Er zijn echt zoveel mogelijkheden dat het speelgoed blijft verrassen. En wat ik ook erg leuk vind, is dat het fantasie van de kinderen stimuleert. Zo zit Jasmijn dan achter de draaitafel en haalt Spencer al zijn SuperThings-poppetjes erbij om er een feestje van te maken. “Ze gaan naar de disco, mama!”
Echt een aanrader!

VTech Kidi DJ Mix

Meer VTech? Lees hier meer over de Kidi Smart Glow Art!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.