Games en Elektronica Overige Reviews Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar

Kidi Smart Glow Art van Vtech | Review

Kidi Smart Glow Art van Vtech | Review 12 januari 2021Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Kidi Smart Glow Art

Mama, mag ik iets aan Google vragen? Vanaf vandaag is het antwoord nee! Vraag het maar aan de Kidi Smart Glow Art van Vtech! Oké, deze weet niet zoveel als Google, maar deze smart speaker kan kinderen ook zeker vermaken. Deze speaker is ook helemaal van deze tijd!

Kidi Smart Glow Art van Vtech

De Kidi Smart Glow Art speaker van Vtech is een slimme speaker die je met de stem bediend. Deze slimme speaker herkent meer dan 10 verschillende commando’s en je kan de speaker personaliseren door er op te tekenen met de bijgeleverde neon markers. En dat is nog niet alles! Wij kregen de speaker toegestuurd om hem te testen en vertellen je er alles over!

Vtech Kidi Smart Glow Art

De inhoud

De Kidi Smart Glow Art wordt geleverd met twee neon markers om op de speaker te tekenen en een doekje om de tekeningen weer te verwijderen. De speaker bevat ook een stekker om deze aan te sluiten op een MP3-speler en een kaart met de 10 commando’s die de speaker herkent.

De inhoud

Wat kan de Kidi Smart Glow Art?

Wat kan deze moderne 10-in-1 speaker dan eigenlijk precies? Dat gaan we jullie uitleggen en laten zien!

Spraakbesturing met commando’s

Er zijn maar liefst 10 spraakbesturingscommando’s om de speaker te bedienen. Roep je bijvoorbeeld ‘Kidi, een raadsel!’ dan krijg je een raadsel te horen. En wat dacht je van ‘Kidi, een tekening’ wat denk je dat er dan gebeurt? Juist een tekeninng!

Spraakbesturing

Bij de speaker wordt een kaart geleverd waar alle 10 de spraakcommando’s opstaan, als je ze even niet meer weet kan je ze erbij pakken.

Meer dan 200 moppen, raadsels, weetjes, wijze woorden en tekeningen

Luister naar de leukste moppen, de interessantste weetjes of luister naar de wijze woorden. En laat de Kidi Smart Glow Art vooral voor je tekenen!

Magische glow-ring

Je hebt het misschien al gezien, de speaker heeft een prachtige glow-ring. Deze ring voegt mooie lichteffecten toe.

Glow ring - Kidi Smart Glow Art

In het licht zijn het al prachtige kleuren, maar wat dacht je van in het donker! Dan geeft deze heel helder licht in verschillende kleuren.

Kidi Smart Glow Art in het donker
In het donker

Klok & wekker

Het verlichte display van de speaker laat de tijd zien. Dit kan zowel digitaal als analoog en de speaker vertelt je ook de tijd. Zo leren kinderen klokkijken met deze moderne speaker. En heb je moeite met wakker worden? Stel dan de wekker in!

Luister muziek

De speaker kan 3 gezongen liedjes en 5 rustgevende muziekjes afspelen als je even tot rust wil komen.

Aansluiting externe muziekspeler

Luister je liever je eigen muziek koppel dan een MP3-speler aan de speaker.

Beveiligde Bluetooth-verbinding

Nog makkelijker is het om muziek te luisteren via de Bluetooth-verbinding. Connect bijvoorbeeld een smartphone en geniet van je favoriete muziek.

Keuzehelper

Vind je het moeilijk om een bepaalde keuze te maken, de keuzehulp helpt je op weg met 4 magische spellen.

Spellen

Speel je liever andere spelletjes, bijvoorbeeld om je reactievermogen te testen. Dan zijn de 3 ingebouwde spellen een aanrader!

Uitwisbare tekeningen en notities

En tot slot de neon markers! Hiermee kan je op de Kidi Smart Glow Art tekenen en schrijven. En je wist de tekeningen eenvoudig uit met het bijgeleverde wisdoekje!

Neon pennen

Met de neon pennen maak je de mooiste tekeningen. Bij levering zijn de punten van de stiften wit (zie de roze stift) zorgt dat je de gebruiksaanwijzing volgt om kleur in de stift te krijgen (zie blauw)! En daarna is het tekenen geblazen!

Kidi Smart Glow Art
Tekening
Zonder glow light
Tekening wanneer de Kidi Smart Glow Art uit staat

Met het bijgeleverde doekje haal je de tekening ook zo weer weg.

Ook leuk om te lezen: Kidizoom Pixi van Vtech

Wat vinden wij van de Kidi Smart Glow Art

We beginnen met een aantal praktische zaken. Deze moderne speaker ziet er ontzettend leuk uit en heeft ook nog eens een stevig en duurzaam design. Je kan hem neerzetten op een nachtkastje, maar ophangen is ook geen probleem. Hier staat hij op een bureau en hij staat heel stevig. De speaker werkt op batterijen maar je kan ook een adapter gebruiken, deze is los te verkrijgen. Dat scheelt een hoop gedoe met batterijen.

Dan door naar alle opties. Met de 10 verschillende functies is de Kidi Smart Glow Art van Vtech heel functioneel. Fenna (6 jaar) ontdekt nog steeds nieuwe dingen. En met meer dan 200 moppen, raadsels, etc. is dat ook niet zo gek. Jamie (8 jaar) vraagt continu om de moppen en raadsels, die hij vervolgens aan vriendjes en vriendinnetjes verteld.

Kidi Smart Glow Art (3)

En naast alle opties is de speaker ook handig als klok en de kleuren van de glow-ring zijn prachtig. Tekenen op je speelgoed is ook heel populair, want het is helemaal leuk om Kidi iets te laten tekenen en vervolgens zelf de tekening na te maken. Je kan de Kidi Smart Glow Art ook zo instellen dat deze na een bepaalde tijd automatisch uit gaat, ideaal voor het slapen gaan!

Hebben jullie de Kidi Smart Glow Art speaker al in huis?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.