Informatief & Tips Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar

Voetbalplaatjes sparen bij Albert Heijn

Voetbalplaatjes sparen bij Albert Heijn 4 januari 2019Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

voetbalplaatjes albert heijn

We kunnen voetbalplaatjes sparen bij de Albert Heijn! Ben je geen fan van de Vitamini’s van de Lidl, maar wel een groot voetbal fan? Dan ben je van 2 januari t/m 24 februari aan het juiste adres bij de Albert Heijn.

Eredivisie voetbalplaatjes

Je kan maar liefst 292 voetbalplaatjes bij elkaar sparen. En dit de je voor ontzettend veel grote clubs waaronder Ajax, Feijenoord, PSV, ADO Den Haag, FC Utrecht en nog veel meer clubs. Maar nog leuker vinden wij de toevoeging van de spelers van het Nederlands vrouwenelftal. Zo spaar je ook voor o.a. de plaatjes van Lieke Martens, Vivianne Miedema, Renate Jansen, Shanice van de Sanden en Kika van Es.

voetbalplaatjes albert heijn

De AH voetbalapp

Naast het verzamelen van de Albert Heijn voetbalplaatjes kun je ook aan de slag met de AH voetbalapp. Deze app is te vinden in de App Store en via Google Play. Deel eenvoudig met vrienden welke voetbalplaatjes van de Albert Heijn je nog mist. Heb je altijd al je eigen voetbalplaatje willen hebben? Maak dan een selfie en creeer je eigen plaatje. De app voorziet je ook nog van de actuele statistieken en hoe meer plaatjes je scant hoe meer informatie er beschikbaar komt.

Hoe spaar je de voetbalplaatjes?

Bij iedere 10 euro aan boodschappen krijg je een setje van vier voetbalplaatjes. Bij bepaalde Bonus-producten ontvang je extra voetbalplaatjes en je kunt alle plaatjes bewaren in het verzamelalbum. Dit verzamelalbum is verkrijgbaar voor 1,49 euro. Sparen kan tot 24 februari 2019!

Hebben jullie al voetbalplaatjes van de Albert Heijn in huis?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.