Poppen en Knuffels Speelfiguren en Voertuigen Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Trends Verlopen winacties

Unbox jouw Blume Baby Pop

Unbox jouw Blume Baby Pop 3 maart 202021 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Blume Baby Pop 10

We hebben zo’n leuke tip voor jullie op het gebied van unboxen: Blume Baby Pop van BOTI. Dit is één van de meest originele dingen die we voorbij hebben zien komen op dit gebied. Vandaag lees je alles hierover!

Blume Baby Pop

De Blume Baby Pop komt in een soort plantenbakje. Hierin zie je vijf plantjes zitten. In iedere plantenbak zitten in totaal minstens 3 baby’s. Daarbij krijg je ook accessoires. De baby’s hebben allemaal een pakje aan en je krijgt ook los een extra pakje. De baby’s hebben verschillende gezichtsuitdrukkingen. Is de baby gelukkig, dromerig of toch een beetje moe?

Blume Baby Pop 10
Blume Baby Pop 10

De hele plantenbak doet mee in het unboxen met Blume Baby Pop. Dus niet alleen zitten er baby’s in de plantjes, je kunt ook de onderkant eraf halen en dan komt er een hele woonkamer tevoorschijn compleet met badje en bedje. Ook heeft iedere set weer een ander los accessoire erbij. Wij hebben een kinderwagen zoals je ziet. Daarnaast krijg je een stickervel erbij om de boel te versieren.

Maar het gaat nog verder. De doorzichtige deksel van de plantenbak is bedoeld als zwembad. Onderin het middelste deel zit zelfs heel vernuftig een ladder verstopt voor bij dit bad. Het is de bedoeling dat je de deksel vult met water en dan jouw baby’s erin doet. Wordt de onderbroek blauw? Dan is het een jongen. Roze? Dan is de baby een meisje.

Wat vonden wij van de set?

Qua unboxen is dit echt één van de allerleukste sets die we hebben gekregen. We zijn thuis erg fan van de Bananas van BOTI, maar deze Blume Baby pop doet zeker een hele goede poging om de nieuwe favoriet te worden. Het unboxen blijft namelijk maar doorgaan. Eerst al de baby’s uit de plantjes, dan komt er een hele woonkamer tevoorschijn, dan vind je in een kistje een extra pakje voor de baby’s en dan blijkt er zelfs een heus zwembad te zijn. De kinderen vonden het prachtig (en ik stiekem ook).

Blume Baby Pop 10

De kinderen zijn al dagen druk met de set. De baby’s worden continu aan- en uitgekleed en weer terug gestopt in de plantjes of ze worden goed verzorgd in de woonkamer. Vooral de kinderwagen die we erbij kregen, is erg populair. Als ik mijn kinderen (3 en 5) moet geloven, hebben de baby’s namelijk veel slaap nodig.

Blume Baby Pop 10
Blume Baby Pop 10

Blume Baby Pop

9

Speelplezier

10.0/10

Kwaliteit

8.5/10

Prijs

8.5/10

Pros

 • Er valt heel erg veel te unboxen

Cons

 • We krijgen de ladder voor het zwembad niet goed in elkaar

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

21 comments

 1. Wij doen graag mee met deze leuke actie.
  Voor Ilse van 5 🙂 ze is nu op school en bso bezig met groeien en bloeien.
  Dan sluit dit toch schattig aan ?

 2. Oh deze zijn zó leuk, ik waagg graag een kans voor mijn meissie. Natuurlijk de fb-stappen gedaan, ingeschreven voor de nieuwsbrief, gevolgd via Instagram, heb helaas geen twitter. Nu maar duimen ?

 3. Wat een ontzettend leuke speelbox. Ik die graag mee. Al mijn kleindochters en ook mijn kleinzoon zullen er ontzettend veel plezier mee hebben.

 4. Wat een superleuke en schattige actie . Waag graag mijn kans en volg jullie graag op Instagram als maltytje

 5. Oh wow. Dit lijkt me super voor mijn dochter. En stiekum ook voor mezelf ? ik volg op instagram en fb dus zal daar liken en delen. #duimendraaien ?

 6. Dit zou erg leuk zijn voor mijn lieve nichtje. Ik ben een cadeaupakketje aan het maken over groeien en bloeien met een emmer, schepje, zaadjes, harkje… en wat zou het leuk zijn als ik dit er bij mag geven ❤️

 7. Mijn kleindochter vindt deze Blume babypop vast geweldig leuk.
  Om privéredenen heb ik geen Soc. Media, maar volg wel op Bloglovin.
  Heel graag doe ik mee voor haar, ze is binnenkort jarig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.