Reviews Speelfiguren en Voertuigen Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Trends Verlopen winacties

Goo Jit Zu actiefiguren

Goo Jit Zu actiefiguren 2 maart 20209 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Goo Jit Zu

Superhelden die ontzettend rekbaar zijn, slijmachtig en ook nog eens kneedbaar. Dat zijn de actiefiguren van Goo Jit Zu van BOTI. Wij hebben een figuur hiervan getest.

Goo Jit Zu

Het verhaal achter de actiefiguren is als volgt: Door een buitengewone kosmische gebeurtenis zijn dierentuindieren in Goo Jit Zu krijgers veranderd. Elke krijger heeft zijn eigen kracht en martial arts stijl. Wat doe jij met je nieuwe krachten? Vecht jij voor het goede of voor het kwaad? Ben je voor de helden of voor de schurken?

Er zijn 13 actiefiguren te verzamelen. Elk figuur heeft een unieke vulling en textuur die allemaal speciaal aanvoelen. Rek en kneed de actiefiguren zonder achterblijvende troep door het sterke materiaal waarmee de helden gemaakt zijn.

Wat vinden wij van de actiefiguren?

Dit is helemaal in het straatje van ons zoontje Spencer (5 jaar). Hij is gek op alles wat slijmerig of squishie is. De Goo Jit Zu werd dan ook met open armen ontvangen. Wij kregen de witte held, Pantaro. Pantaro is erg kneedbaar en vooral ontzettend rekbaar.

Goo Jit Zu

Spencer is al dagen zoet met zijn Goo Jit Zu. Hij trekt het helemaal uit elkaar, de armen en benen zijn behoorlijk rekbaar of hij knijpt erin. Als je op één plek flink knijpt, dan bolt een ander deel van de pop op. Spencer verzint er hele verhalen bij en betrekt de pop bij zijn flinke collectie van superhelden. En de sport is natuurlijk om te zien hoe ver de Goo Jit Zu uit elkaar getrokken kan worden.

Meer BOTI? Lees hier alles over Strawberries Surprise, Bananas en Lemon & Lime

Goo Jit Zu

Het actiefiguur heeft één nadeel: de kleuren die erop zitten, zoals in ons geval op de handen van Pantaro, gaan er heel snel af. Je kunt het ook op bovenstaande foto zien, aan de rechterhand mist al een stuk zwart. Spencer maakt dit overigens helemaal niets uit. Die sleurt zijn Pantaro overal mee naar toe en is beste vrienden met, zoals hij het noemt, zijn slijmiemonster.

Goo Jit Zu

6.8

Speelplezier

8.5/10

Kwaliteit

6.0/10

Prijs

6.0/10

Pros

  • Veel plezier, omdat je alle kanten uit kunt met het figuur

Cons

  • De kleuren verdwijnen heel snel van de pop

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

9 comments

  1. Mantor is ook leuk hoor! Mijn zoontje vindt superhelden erg gaaf, dit zou een leuke verrassing zijn voor zijn rapport.

  2. Mijn kleinzoon vindt deze actiefiguur vast en zeker gaaf.
    Ik heb geen Soc. Media, maar volg op Bloglovin.
    Heel graag waag ik een kansje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.