Reviews Speelgoed voor kinderen van 0 t/m 2 jaar Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Televisie & film Verlopen winacties

Ugly Dolls uit op DVD

Ugly Dolls uit op DVD 17 januari 20209 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Ugly Dolls

De superleuke film Ugly Dolls is sinds vorige maand uit op DVD. Deze animatiefilm vertelt het verhaal van de knuffels en poppen in UglyVille.

Ugly dolls

Ugly Dolls

De film draait om Moxy en haar vriendjes in UglyVille. Hier wonen poppen die niet helemaal goed gelukt zijn in de fabriek. Deze poppen eindigen dus niet bij kindjes thuis, maar belanden in UglyVillle. Onder hen ook Moxy en haar vrienden. Ze zijn gelukkig in UglyVille, waar gekheid wordt bewonderd, abnormaal de norm is en schoonheid niet enkel van je buitenkant afhangt.

Ugly Dolls

Toch heeft Moxy in Ugly Dolls een droom. Ze wil de knuffel van een echt kind worden. Samen met haar vrienden gaat ze op onderzoek uit. Ze willen naar de echte wereld, maar stuiten op iets anders: PerfectionVille. Daar is de perfectie Lou de baas. Hij vindt dat enkel perfecte poppen de overstap naar de mensenwereld mogen maken. Moxy en haar vrienden doen dus alles wat ze kunnen om hun droom waar te maken. Zal het hen lukken om Lou en de andere perfecte poppen te overtuigen?

Stemmen

In de Engelstalige versie van Ugly Dolls zijn de stemmen van onder andere Kelly Clarkson, Pitbull, Ice-T, Nick Jonas, Janelle Monáe en Emma Roberts te horen. Uiteraard zijn er voor de Nederlandse versie ook sterren gestrikt! Vajèn van den Bosch (zangeres, actrice) neemt de rol van “Moxy” voor haar rekening. Jamai Loman (zanger, presentator en musicalacteur) vertolkt de rol van “Lou” en Défano Holwijn (YouTuber, rapper en acteur) spreekt de rol in van “Ugly Dogg”.

Ook leuk om te lezen: Whitestar met Britt Dekker

De film wordt uitgegeven voor filmdistributeur The Searchers. Ugly Dolls duurt 87 minuten en is geschikt voor alle leeftijden.

Wat vonden wij van de film?

Ik was erg blij dat wij de DVD zelf ook ontvingen, want ik had al voorstukjes gezien en de film leek me superleuk! Op een druilerige zondagmiddag heb ik samen met Spencer (5) en Jasmijn (bijna 3) de film gekeken. Ademloos hebben ze zitten kijken! Het is dan ook een hele leuke film, vrolijk, leuk verhaal en zelf vond ik de liedjes erg mooi.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

9 comments

 1. Ik doe graag mee

  Voor mijn zoontje Lionel
  Hij heeft wel 1 poppetje ervan ( via mcdonalds ) maar nooit de film gezien!

 2. Ik doe mijn kleinkinderen een groot plezier om ze deze leuke dvd te laten zien.
  Ik heb alleen geen Facebook (privéredenen), maar volg Bloglovin en hoop mee te mogen doen.

 3. Ik doe graag mee voor mijn zoontje Daley ? ik volg jullie overal en ben al ingeschreven voor de nieuwsbrief ? gedeeld

 4. Lijkt me een leuke film. Ik zou hem graag met mijn twee kinderen bekijken. Vooral mijn dochter zal hem erg leuk vinden vermoed ik!

 5. Leuke film om met de kinderen te kijken op een luie pyjamadag
  Dit lijkt mij een film die ook voor de ouders leuk is om mee te kijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.