Televisie & film

Whitestar uit op DVD!

Whitestar uit op DVD! 29 januari 20207 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Whitestar

De film Whitestar komt op 18 februari uit op DVD en is vanaf dan On Demand te zien! Dit is een toffe film waarin niemand minder dan Britt Dekker haar debuut maakt! Ben jij helemaal gek van paarden, dan is deze film een must voor jou!

Whitestar

Whitestar – Het verhaal

Whitestar

Tijdens de vakantie werken Megan (Richelle Plantinga) en haar beste vriendin Julia (Sterre van Woudenberg) samen met Eddy (Valentijn Avé) bij de stal van de bikkelharde paardenhandelaar Alex (Kees Boot). Megan heeft er altijd van gedroomd om een succesvolle dressuurrijder te worden, een droom die de valse en rijke Angela (Sterre Koning) wél leeft. Dan komt Whitestar op Megans pad waarmee ze een bijzondere band opbouwt. Tot Alex’ teleurstelling blijft Whitestar maar een onhandelbaar paard en wanneer hij hem weg wil doen, kan Megan hem maar net van zijn ondergang redden. Echter wanneer Whitestar bij Megan is, blijkt het paard tóch over bijzondere talenten te beschikken. De onredelijke Alex eist zijn paard terug om wedstrijden mee te rijden, maar zonder succes.

Wanneer een aantal jaar later de oudere Megan (Britt Dekker), Julia (Florence Vos Weeda) en Eddy (Matt Harnacke) Whitestar toevallig tegenkomen op een dressuurwedstrijd, blijkt de band tussen Megan en Whitestar onafscheidelijk. Samen halen ze het beste in elkaar naar boven en is Whitestar een échte winnaar!

Whitestar
Whitestar


Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

7 comments

  1. Mijn nichtje is een echt paardenmeisje. Deze dvd zal ze graag willen hebben! Als tante is het ook altijd leuk om iets te kunnen geven natuurlijk 😉

  2. Ik denk dat mijn kleindochters heel blij zijn met deze dvd.
    Ze vinden Britt Dekker fantastisch.
    Ik heb om privéredenen geen Soc. Media, volg alleen Bloglovin.
    Heel graag zou ik mee willen doen voor hen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.