Bouw en Constructie Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar

Twickto Emergency 1

Twickto Emergency 1 24 augustus 20199 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Twickto Emergency 1

Bouw- en constructie speelgoed is hier in huis favoriet bij zowel de kinderen als bij ons! Het is speelgoed waar kinderen iets van leren en ook lekker creatief mee kunnen zijn. En om het bouwen te stimuleren vertellen we jullie vandaag meer over de Twickto Emergency 1 bouwset!

Wat is Twickto?

Twickto valt in de categorie bouw- en constructie speelgoed. In die categorie vind je ook DUPLO, K’NEX, Kapla en LEGO. Speelgoed om lekker mee te bouwen. Hoewel LEGO natuurlijk al heel lang bestaat is dit in het geval van Twickto net even anders. Twickto bestaat pas sinds 2015. De bedenker van Twickto was op zoek naar symmetrisch speelgoed dat aan alle kanten te koppelen is, maar dat kon hij niet vinden. Toen heeft hij het zelf op de markt gebracht!

Twickto Aviation 1 - bouwen

Twickto zijn dus symmetrische blokken die je aan alle kanten aan elkaar kunt bevestigen. Je ziet een voorbeeld hierboven op de foto! Twickto heeft inmiddels diverse bouwsets op de markt gebracht waaronder de Twickto Aviation 1 en de Twickto Emergency 1.

Twickto Emergency 1

Zijn er mensen in nood? Dan is de Twickto Emergency 1 bouwset, de set die je in huis wilt hebben! Met deze 3 in 1 set bouw je de Aerial Truck, de Emergency Chopper of de Rescue Buggy!

Twickto Emergency 1

Met deze bouwset verveel je je dus niet. Je kan drie stoere voertuigen in elkaar zetten om er vervolgens mee te spelen. En met een beetje fantasie bouw je er ook eigen creaties mee!

Wil je meer zien van Twickto?

Er zijn nog veel meer bouwsets van Twickto beschikbaar. Je hebt de algemene bouwsets waarmee je zelf kunt bouwen wat je maar wilt. Of je hebt sets die je al een beetje op weg helpen. Wat dacht je van een vliegtuig, graafmachine of een schoolbus. Met Twickto kan je het allemaal in elkaar zetten. Bekijk hier de beschikbare Twickto bouwsets!

Hebben jullie al Twickto bouwsets in huis?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

9 comments

  1. Wat een gave en stoere set zou dit zijn voor mijn zoon. Hij houdt van voertuigen en bouwen met constructiemateriaal. Hier zal hij graag mee aan de slag gaan. Ik ben niet actief op FB, volg wel op Bloglovin hopelijk dat ik zo toch een kansje mag maken.

  2. Twickto Aviation 1 – bouwen Construction 2
    Twickto boormachine Aviation 2
    Twickto constructiespeelgoed Characters 1
    Twickto bouwset Win 3 Twickto bouwsets!
    Twickto bouwsets

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.