Games en Elektronica Reviews

Trollhunters: Defenders of Arcadia | Review

Trollhunters: Defenders of Arcadia | Review 25 november 2020Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Defenders of Arcadia 1 (3)

Enige tijd geleden vertelden we jullie al over de game Trollhunters: Defenders of Arcadia. Het spel verscheen onlangs voor de Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en pc (digital). Wij mochten het spelen op de Switch en vandaag lees je onze bevindingen.

Trollhunters: Defenders of Arcadia

Wellicht komt de titel jullie bekend voor en dat kan kloppen. Het is namelijk gebaseerd op de televisieserie op Netflix. In Nederland kennen we dat als Trollenjagers: Verhalen uit Arcadia. Daarin vindt een doodgewone jongen per toeval een amulet. Daardoor verandert zijn leven drastisch en wordt hij de beschermer van twee werelden. In het spel zijn de originele stemmen uit de serie te horen.

Defenders of Arcadia 1 (3)

Wat vinden wij van het spel?

Trollhunters: Defenders of Arcadia is een 2D platform spel en je bent erg druk met het hacken en slashen van alle monsters die op je af komen. De levels en de gevechten zijn vrij simpel. Het komt neer op steeds op dezelfde knop rammen om te vechten. Daarom kunnen we vaststellen dat dit geen spel is voor de diehard gamers onder ons. Het spel richt zich meer op iets oudere kinderen. En dat is prima, ik denk dat de fans van Trollhunters hier heel erg blij van worden.

Defenders of Arcadia 1 (5)

Overigens is alle tekst in het Nederlands en is die ook erg geestig bij tijd en wijle. Ook zitten er superleuke minigames in. Zo heb ik me bijvoorbeeld kostelijk vermaakt met het werpen van kabouters 😉 Overigens vind ik ook de hele stijl en graphics van de game erg tof. Al met al is het voor de fans zeker een aanrader. Wat mij betreft had er meer in Defenders of Arcadia gezeten qua levels en gevechten.

Defenders of Arcadia 1 (3)

Meer leuke games voor jonge kinderen? Ken je Paw Patrol voor de Nintendo Switch al?

Defenders of Arcadia 1 (3)

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.