Reviews Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Trends Verlopen winacties

Slijmerige Treasure X Aliens ontleden

Slijmerige Treasure X Aliens ontleden 5 januari 202010 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Treasure X Aliens

Een alien ontleden, slijm, verzamelen en unboxen. Dit komt allemaal samen in het Treasure X Aliens Mystery Pack. Het had zo uit het brein van ons 5-jarige zoontje ontsproten kunnen zijn. Wij hebben ook thuis ook een alien ontleed en vertellen jullie er meer over!

Treasure X Aliens

Treasure X Aliens

Deze slijmerige en verrassende unboxing vindt plaats in een aantal stappen. Eerst moet je de alien uit de capsule zien te krijgen en het bakje aan de onderkant losmaken van de rest. In dat bakje kun je later het slijm bewaren. Je krijgt gereedschap bij de Treasure X Aliens zodat je daarmee aan de slag kunt. Als je eenmaal de alien uit de verpakking hebt, moet je hem open snijden. Ja, je leest het goed, snijden. Je moet het echt open snijden met het bijgeleverde gereedschap. Dat is aan de ene kant een mesje en aan de andere kant een tang.

Treasure X Aliens
Treasure X Aliens

Heb je de alien open? Dan is het tijd om de ribbenkast te verwijderen. Dan tref je een zakje aan. Daar dit slijm in en de zogenoemde Treasure Hunter die je moet redden. Deze komt met wat accessoires. Met de tang pulk je de dingen uit het slijm. In elk buitenaards lichaam vind je ook een meegeleverd wapen en een schat, en misschien wel de ultra rare spacegem!

Treasure X Aliens
Treasure X Aliens

Wat vond Spencer van de Treasure X Aliens?

Zoals ik al schreef aan het begin; dit had uit zijn brein ontsproten kunnen zijn. En een creepy alien, én slijm én unboxen. Wat een feest! Hij vond het dan ook prachtig. Vooral het gepulk uit het slijm viel natuurlijk erg goed in de smaak. Daarnaast vond hij het prachtig om het slijm in het hoofd van de alien te doen. Als je dat hoofd vult en er daarna flink in knijpt, komt het slijm door zijn mond en ogen naar buiten.

Treasure X Aliens
Treasure X Aliens

Kortom: de Treasure X Aliens zijn hier thuis een enorm succes! Het is een leuk cadeau voor kinderen die van rare monsters, slijm en unboxen houden. De alien is overigens van erg mooi materiaal en je kunt daarna gewoon alles bewaren. Wij bewaren het wezen gewoon in de koker waarin hij kwam met alles veilig in zijn buik opgeborgen. Het slijm zit in het bijgeleverde bakje.

Meer unboxen? Ken je de Flush Force al?

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

10 comments

  1. Ik zou dit graag winnen voor mijn zoon Bas van 9 jaar. Hij is gek op ontleden van spullen. Uienballen en dino’s uit steen hakken: hij vindt het geweldig! Ik denk dat hij dit ook super zou vinden.

  2. Dit ziet er uit als iets wat mijn zoontje geweldig zal vinden. Verrassing, slijm, dingen opensnijden dat klinkt wel leuk en stoer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.