Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Trends

Flush Force: de perfecte combinatie tussen verzamelen én unboxen

Flush Force: de perfecte combinatie tussen verzamelen én unboxen 4 maart 2018Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Flush Force

Speelgoed verzamelen blijft populair, van Pokémon-kaarten tot Hatchimals CollEGGtibles. Een gat in de markt blijkt dit jaar collectable speelgoed in combinatie met het welbekende ‘unboxing’-mechanisme, speciaal gericht op jongens. En er is nieuw speelgoed op de markt dat verzamelen en unboxen combineert: Flush Force. De nieuwe verzamelhype is gericht op jongens in de leeftijd van 6 – 9 jaar. Niet geschikt voor kinderen met een zwakke maag 😉

Flush Force

De wereld van Flush Force draait om het verzamelen van Flushies. De grappige, smerige en gemuteerde wezens zijn rechtstreeks uit het riool gekropen. In totaal zijn er ruim 150 soorten Flushies om te verzamelen. Vul de stortbak van de wc-pot met water, schudt en onthul welke Flushie jij hebt gescoord. Is het water groen of paars gekleurd? Zeg het tegen niemand, want je hebt een zeldzame Flushie in handen. Verzamel ze allemaal om hun wereld, Flush Ville, compleet te maken.

Flush Ville

Diep in het riool zijn giftige stoffen gelekt, waardoor er een hele nieuwe ondergrondse wereld is ontstaan waar wij het bestaan nog niet van weten: Flush Ville. Alles wat ooit door het toilet is gespoeld, komt nu als gemuteerd Flushie-wezen naar boven. Flushies leven maar al te graag in smerige wc-potten en zijn dol op slijm én het maken van vieze geluiden. Houd je neus maar dicht met al die scheten en boeren. In totaal zijn er 11 Flush Force-families met namen als Sink Eye, Pooperoni, Barf Bag en Night Terror.

Flush Force

Het verzamelen én unboxen van deze nieuwe speelgoedhype duurt even, want er zijn in totaal meer dan 150 soorten Flushies te ontdekken. Unbox ze in een 2-Pack, 5-Pack, Bizarre Bathroom 8-Pack of in de Collector Toilet verpakking. De Collector Toilet is een XL wc-pot die de Flush Force beleving compleet maakt. De wc-pot produceert namelijk vieze geluiden én je kunt hem doorspoelen. Dit collectors-item is groot genoeg om meerdere Flushies in te bewaren; de ideale thuisbasis van elke Flushie.

Flush Force-app voor extra dimensie

Download de Flush Force-app en speel mini-games of verzamel nog meer Flushies. Ontgrendel nieuwe Flushies en voer ze snacks zoals kippenpootjes, visgraten en pizzapunten. Speel de mini-games/spelletjes, zoals “Toilet Plunger Game”, en verdien doortrekmunten en ontstoppers voor het verzamelen van nog meer (zeldzame) Flushies. Houd bij welke Flushies je hebt verzameld in het verzamelboek, wat je favoriete Flushie is en welke je nog wil ontdekken. In de Flush Force App zijn ook webisodes te bekijken, waarin je alle avonturen van de Flushies voorbij ziet komen.

Flush ForceDetails / Specificaties

  • Flush Force is verkrijgbaar in de volgende verpakkingen (kleuren en soorten Flushies kunnen verschillen):
  • 2-pack €3,99
  • 4-pack €7,99
  • Bizarre Bathroom €13,99
  • Collector Toilet €19,99

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.