Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Televisie & film

Het leukste Toy Story speelgoed

Het leukste Toy Story speelgoed 3 april 2019Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Toy Story speelgoed

Onlangs hebben we het jullie al verteld. Deze zomer draait de nieuwste Toy Story film in de bioscoop: Toy Story 4! Deze film gaat natuurlijk over speelgoed, maar er is ook genoeg speelgoed, waarbij het mogelijk is om met de karakters uit de film te spelen. We hebben het leukste Toy Story speelgoed voor jullie op een rij gezet.

Toy Story speelfiguren

Om de populaire film(s) na te spelen heb je natuurlijk de Toy Story speelfiguren nodig. Samen met Buzz Lightyear, Woody, Rex en Jessie beleef je de spannendste avonturen. Alle speelfiguren zijn ongeveer 20 cm groot en bevatten beweegbare onderdelen.

Toy Story 3 voor op de Vtech Storio

Toy Story Vtech Storio

Wil je even niet met fysieke speelfiguren spelen? Dan is het volgende Toy Story speelgoed echt iets voor jou. Wat dacht je van het Toy Story 3 spel voor op de Vtech Storio of Vtech Storio 2! Dit educatieve spel leert kinderen o.a. begrijpend lezen, letters, logica en nog veel meer. Het spel is geschikt voor kinderen van 4 tot 7 jaar oud.

Toy Story rolschaatsen

Met deze Toy Story rolschaatsen neem je Toy Story ook mee naar buiten. De rolschaatsen zijn verstelbaar van maat 23 t/m maat 27 en worden geleverd in combinatie met stoere Toy Story bescherming voor knieën en ellebogen. Elke beschermer wordt bevestigd met klittenband en zijn eenvoudig te verstellen.

Toy Story LEGO DUPLO

Voor de jongste Toy Story fans is er heus Toy Story DUPLO! Wat dacht je van deze stoere DUPLO Pizza Planet vrachtwagen. Buzz Lightyear en de groene alien gebruiken deze om hun vrienden te redden. Naast deze bouwset heb je ook nog Jessie Houdt de Wacht en De Grote Treinachtervolging.

Toy Story Duplo

Toy Story LEGO

Toy Story LEGO

En na DUPLO kan ook LEGO niet ontbreken op het lijstje met het leukste Toy Story speelgoed. Ook voor de wat oudere kinderen zijn er hele toffe LEGO bouwsets op de markt gebracht. Wat dacht je van een hele grote LEGO Toy Story Buzz? Of houd je van wat meer actie? Dan is de LEGO Toy Story Woody en Buzz schieten te hulp bouwset wel wat voor jou. Beide bouwsets zijn ontzettend gaaf, maar helaas niet heel goedkoop!

Leestip: Toy Story 4 Buzz Lightyear’s Star Adventurers Speelset

Hebben jullie al Toy Story speelgoed in huis?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.