Poppen en Knuffels Reviews Speelfiguren en Voertuigen Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Televisie & film

Toy Story 4 Buzz Lightyear’s Star Adventurers Speelset

Toy Story 4 Buzz Lightyear’s Star Adventurers Speelset 14 april 2020Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Toy Story 4 Buzz Lightyear's Star Adventurers Speelset

Toy Story is één van de favoriete films van ons zoontje. En dan is hij vooral fan van Buzz Lightyear. Onlangs kocht ik voor hem de Toy Story 4 Buzz Lightyear’s Star Adventurers Speelset toen deze in de aanbieding was bij bol.com. Ik kocht er ook de extra minifiguren bij. Vandaag lees je onze review!

Buzz Lightyear’s Star Adventurers Speelset

Ons zoontje is zoals gezegd helemaal gek van Buzz Lightyear. Dit komt denk ik omdat we een aantal keer naar Disneyland Parijs zijn geweest en onze favoriete attractie daar het laserschieten met Buzz Lightyear is. De Toy Story films worden hier dan ook versleten. Toen ik onlangs de Buzz Lightyear’s Star Adventurers Speelset in de uitverkoop bij Bol.com zag, heb ik mijn slag geslagen.

De speelset is een raket die je open kunt klappen. Bijgevoegd is een kleine Buzz Lightyear. Let op! Bij deze set zit dus één mini figuurtje. De rest moet je er los bij kopen. Binnenin zijn wat accessoires zoals een reuzenrad waar Buzz en zijn eventuele vrienden in kunnen. De raket is 23 centimeter hoog. Een poppetje 3,5 centimeter.

Toy Story 4 Buzz Lightyear's Star Adventurers Speelset

Extra figuurtjes

Je kunt als aanvulling op de Buzz Lightyear’s Star Adventurers Speelset ook een set met extra mini figuurtjes kopen. Dit zijn figuren uit de vierde Toy Story film. In de set zitten 10 figuurtjes. Ook Buzz, dus die hebben we twee keer.

Wat vinden wij van de speelset?

De set is erg goed in de smaak gevallen thuis. Ons zoontje vindt het prachtig en vooral Buzz is erg populair. Dat we hem twee keer hebben, vindt hij extra mooi. Het reuzenrad is altijd druk bezocht hij is vooral druk de poppetjes daarin te zetten continu. Ook is het handig dat je de raket weer kunt sluiten en daar alle poppetjes in kunt opbergen. Je zou het dus mee kunnen nemen ergens naar toe.

Toy Story 4 Buzz Lightyear's Star Adventurers Speelset

Het speelgoed is van mooie kwaliteit en erg leuk. Desondanks vind ik het erg prijzig. Voor beide sets ben je zonder korting al gauw 50 euro kwijt en dat zou ik er niet voor over hebben. Kun je het net als in de sale scoren? Dan is het een mooie aanwinst!

Toy Story 4 Buzz Lightyear's Star Adventurers Speelset

Buzz Lightyear's Star Adventurers Speelset

8.1

Speelplezier

8.5/10

Kwaliteit

9.5/10

Prijs

6.4/10

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.