Buitenspeelgoed Informatief & Tips

Little Tikes en Jantje Beton slaan de handen ineen

Little Tikes en Jantje Beton slaan de handen ineen 2 april 2019Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Little Tikes Jantje Beton

Het is alweer voorjaar en gelukkig is de tijd voor buitenspelen weer begonnen. Buitenspelen is heel belangrijk, maar steeds minder vanzelfsprekend. Daarom zet Little Tikes zich dit jaar extra in voor buitenspelende kinderen. Het merk organiseert de komende maanden diverse activiteiten samen en buiten spelen te stimuleren. En dit doet het speelgoedmerk niet alleen, maar namelijk samen met Jantje Beton.

PLAY BIG!

De jubileumcampagne met de naam PLAY BIG! omvat een nieuwe merkmissie, nieuw entertainment en wereldwijde evenementen waarbij ouders en kinderen samen gaan spelen. Dat is althans de bedoeling.

Little Tikes Jantje Beton

Lees hier meer over het allerleukste buitenspeelgoed van Little Tikes voor in de tuin!

Jantje Beton

Jantje Beton is hét goede doel dat zich samen met kinderen inzet voor meer en uitdagender speelruimte en meer speeltijd. Zij willen dat alle kinderen dagelijks kunnen spelen en bewegen. Spelen is belangrijk – daar zijn Jantje Beton en Little Tikes het wel over uit. Reden genoeg om elkaar dit jaar te versterken! Vorige maand ging Little Tikes de straat op om geld in te zamelen voor Jantje Beton. Samen met een cameraman en een reporter liet het merk voorbijgangers leuke opdrachten met Little Tikes speelgoed uitvoeren, in ruil voor een geldbedrag. Deze missie is te volgen op het YouTube kanaal van Little Tikes. Het ingezamelde bedrag zal op 18 mei 2019 worden overdragen aan Jantje Beton. Wist je trouwens dat Jantje Beton zelfs een speciale buitenspeeldag organiseerde vorig jaar?

Leuke activiteiten

Maar dat is niet alles! Er is nog veel meer te beleven. Hieronder vind je een overzicht van de activiteiten die Little Tikes de komende maanden gepland heeft staan om samen spelen weer op de kaart te zetten! Little Tikes biedt namelijk niet alleen speelgoed maar ook ervaringen!

April – Cozy Coupe-liefdadigheidsuitdaging
Het merk benadert bekende Nederlanders om een Cozy Coupe tot iets unieks om te toveren. Deze one-of-a-kind Cozy Coupe zal worden geveild op 18 mei. De opbrengst hiervan gaat naar Jantje Beton.

Mei – De grootste playdate ter wereld
Op 18 mei 2019 organiseert Little Tikes de grootste playdate ter wereld.  De naar verwachting druk bezochte evenementen in steden wereldwijd omvatten activiteiten voor kinderen en ouders om samen te spelen. Het Amerikaanse evenement vindt plaats in Zuid-Californië, maar ook in Nederland zal er een Play Big! evenement plaatsvinden. Houd de Little Tikes Facebook pagina in de gaten voor updates.

Mei – Wie jarig is trakteert!
Ter ere van 50 jarig bestaan van het bedrijf is in de maand mei de Cozy Coupe €50!

Zomer – Winkelactiviteiten
Het speelgoedmerk reist door het land en bezoekt belangrijke winkellocaties. Ouders en kinderen worden uitgenodigd om te spelen door middel van activiteiten die ze samen kunnen doen.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.