Reviews Speelfiguren en Voertuigen Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Televisie & film

Top Wing Academy Speelset

Top Wing Academy Speelset 19 december 2019Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Top Wing Academy Speelset 9

Top Wing is een populaire serie die te zien is op Nickelodeon. Er is allerlei erg mooi speelgoed van, maar het pronkstuk is toch wel de Top Wing Academy Speelset. We hebben de luxe dat we vaker speelgoed mogen testen thuis voor deze site, maar zo’n reactie als toen ik deze set tevoorschijn toverde, heb ik nog nooit eerder gehad. Spencer (4) en Jasmijn (2) sprongen door de kamer om elkaar vervolgens te knuffelen. Wat een enthousiasme! Dat moest wel goed komen dus qua speelplezier. Overigens was het daarna bakkeleien om wie als eerste op de knopjes mocht drukken, maar dat terzijde 😉

Top Wing

Penny, Swift, Brody en Rod zijn de vier vogeltjes waar het allemaal om draait bij Top Wing. Dit is een televisieserie en die is te zien op Nickelodeon. De dappere, jonge vogels trainen aan de Top Wing Academy. Deze cadetten leren daar om een echte reddingsvogel te worden. Speedy is hun leraar.

Top Wing Academy Speelset 9

Top Wing Academy speelset

De Top Wing Academy speelset is gebaseerd op de locatie uit de serie. Deze set wordt geleverd met een exclusief Top Wing Speedy-figuur en een afneembare HQ Command Flyer. De set heeft een lift, en een Mission Control Centre met allemaal geluidjes en lampjes waar de Top Wings de missies krijgen. Er is een glijbaan voor de cadetten en een ‘waterval’.

Top Wing Academy Speelset 9

Wat vonden de kinderen van de set?

Goed, na de overweldigende ontvangst, kon dit natuurlijk niet misgaan. Top Wing vinden ze thuis superleuk en ze zijn gek op dit soort speelsets waar veel mogelijkheden zijn. De set is erg leuk en heeft allerlei leuke dingen waardoor het niet snel verveelt. De lift kan omhoog en omlaag, in het midden zit een soort waterval, er zit een vliegende HQ Command Flyer bij en als je op één van de knopjes van het Mission Control Centre drukt, dan hoor je allerlei dingen over jouw volgende missie.

Top Wing Academy Speelset 9
Top Wing Academy Speelset 9

Ook de speelfiguur wordt erg gewaardeerd. Deze kun je in de vliegende command flyer stoppen of hij kan natuurlijk van de glijbaan en dergelijke. Favoriet thuis? Dat is dat Jasmijn Speedy van de glijbaan laat gaan en Spencer onderaan klaar zit met de HQ Command Flyer zodat Speedy er zo in kan vliegen. Vervolgens wordt er heel hard geroepen “ER IS EEN NOODGEVAL!!!” en weg is Speedy om de crisis op te lossen.

Top Wing Academy Speelset

59.99
7.8

Speelplezier

9.0/10

Kwaliteit

7.5/10

Prijs

7.0/10

Pros

  • Veel mogelijkheden

Cons

  • Op onze set zaten de stickers erg lelijk geplakt
  • Erg prijzig

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.