Dagje uit Informatief & Tips Televisie & film

Uittip! – Nick Jr. Winterbios

Uittip! – Nick Jr. Winterbios 12 december 2018Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Winterbios

Het weer laat nogal te wensen over! Een ideaal uitje is natuurlijk naar de bioscoop. En je kunt nu naar de Nick Jr. Winterbios, waar een hele toffe special over Paw Patrol te zien is!

Nick Jr. Winterbios

De Nick Jr. Winterbios is een avontuur speciaal voor kleuters! De film duurt niet zo lang, maximaal een uurtje, en het licht gaat niet helemaal uit. Daardoor is het voor de kindjes niet zo spannend in het donker en is het goed vol te houden. 

Winterbios

En wat kun je dan zien tijdens deze Nick Jr. Winterbios? Niemand minder dan de populaire pups van Paw Patrol nemen de bioscoop over! Je kunt naar een nog niet eerder vertoonde Mighty Pups special waar de Paw Patrol superkrachten krijgen. Er stort namelijk een meteoor neer vlakbij de Avonturenbaai. De energie van de ruimtesteen geeft de pups superkrachten, maar zij zijn niet de enige die door de straling zijn geraakt. Dat belooft natuurlijk een spannend avontuur te worden! 

En dat is het niet alleen. Naast deze special kun je kijken naar een nieuwe aflevering van Top Wing, een andere populaire serie van Nickelodeon. 

Première 

Winterbios

En het allerleukste is: wij van Alles Over Speelgoed werden uitgenodigd om zondag bij de première te zijn van de Winterbios van Nickelodeon. Nicole ging samen met haar zoontje (bijna 4) en dat was echt hartstikke leuk en goed geregeld. Spencer kreeg een bak popcorn en wat te drinken. En toen kon de film beginnen. Ondanks dat de film Mighty Pups heet, heeft Spencer ongeveer 20 keer door de zaal ‘SUPER PUPSSSSS’ geschreeuwd. Hij zat er helemaal in dus. De film viel goed in de smaak, hij heeft ademloos zitten kijken en genieten. Ook de aflevering van Top Wing vond hij erg leuk. 

Ook kregen de kindjes na afloop een tasje met allemaal leuke Paw Patrol spulletjes. En ze mochten met Skye, Chase en Marshall op de foto. Nu vindt ons zoontje dat soort dingen echt doodeng, dus dat durfde hij niet. Al met al is het echt leuk om kinderen op deze manier kennis te laten maken met de bioscoop! Gaan jullie ook wel eens naar de kleuterbios?

Wil je nog meer Paw Patrol in het echt zien? Volgend jaar kun je naar Paw Patrol Live! 

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.