Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Spellen en Puzzels

Binnenkort | Ticket to Ride Amsterdam

Binnenkort | Ticket to Ride Amsterdam 13 mei 2020Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Ticket to Ride Amsterdam

Ticket To Ride Europe is één van de populairste spellen van deze tijd! Menig Nederlands huidhouden heeft het in huis. De afgelopen maanden was het zelfs het bestverkochte bordspel van Nederland. Hoe leuk is het dan ook om te melden dat de nieuwste heel Nederlands is. Binnenkort spelen we allemaal Ticket To Ride Amsterdam!

Wat is Ticket To Ride?

Ticket To Ride Europe is een bordspel wat ontzettend populair is! Het doel van het spel? Bepaalde routes claimen om zo de meeste punten te scoren. Klinkt makkelijker dan het is en dat maakt het een heel uitdagend spel! Ticket To Ride is in heel veel verschillende edities te verkrijgen, het originele spel is Ticket To Ride Europe, lees hier onze review! Ben je meer van de wat kortere spelletjes dan kan je een simpelere editie bestellen, bijvoorbeeld Ticket To Ride Londen.

Ticket to Ride Europe - review

Ticket To Ride Amsterdam

Welkom in de 17e eeuw! Ticket To Ride Amsterdam neemt je mee terug naar de Gouden Eeuw. De Eeuw waarin Amsterdam in het middeleeuw van de globale handel staat en één van de meest welvarende steden op aarde is. Goederen van over de hele wereld komen aan in de havens, staan in de laadruimen van schepen en in warenhuizen. Dit verhaal staat centraal in de nieuwste editie van het Ticket To Ride bordspel.

Ticket to Ride Amsterdam

Ticket To Ride Amsterdam is een versimpelde versie van het originele Ticket To Ride bordspel waarbij spelers tegen elkaar racen. Dit keer race je met een kar om de meest lucratieve handelsroutes te claimen, contractkaarten te vervullen en de meest waardevolle handelswaren te verzamelen. En dit vindt allemaal plaats in de bruisende straten van ons prachtige Amsterdam.

“Amsterdam volgt in het pad van Ticket to Ride New York en Londen. Deze keer heb je jouw kar volgeladen met specerijen, porselein en zijde om de meest welvarende handelaar van de Gouden Eeuw te worden”.

Alan R. Moon, ontwerper van Ticket to Ride

Ticket To Ride Amsterdam is een opvolger van de Londen en New York (lees hier onze review) edities. Dit zijn de ideale instapspellen, want deze spellen zijn makkelijk te leren in 3 minuten. Deze spellen speel je ook sneller dan het originele bordspel, handig om kennis te maken. Het spel is geschikt voor 2 tot 4 spelers en duurt ongeveer 10 tot 15 minuten.

Waar te koop?

We moeten nog even geduld hebben, naar verwachting is Ticket To Ride Amsterdam begin juli beschikbaar in Europa. Zodra wij meer weten laten we jullie dit uiteraard weten!

Hebben jullie een Ticket To Ride spel in huis?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.