Boeken, School en Vrije tijd Reviews Speelgoed voor kinderen van 0 t/m 2 jaar Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Spellen en Puzzels Televisie & film

Thuis leren met Woezel & Pip

Thuis leren met Woezel & Pip 2 mei 2020Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Woezel & Pip

Spelenderwijs leren is natuurlijk ideaal voor thuisonderwijs in tijden van corona. En wat is er nou leuker dan thuis leren met Woezel & Pip?! In het kader van het 15-jarige bestaan zijn bij Zwijsen twee nieuwe producten gelanceerd: Woezel & Pip abc memo en Woezel & Pip – Het grote abc. Wij mochten beide producten testen!

Woezel & Pip producten bij Zwijsen

Dinand Woesthoff, medeoprichter van Dromenjager en Woezel & Pip over de samenwerking tussen Zwijsen en Dromenjager: ‘Afgelopen jaar hebben we samen een complete nieuwe look and feel gegeven aan onze producten en in het jubileum komen daar nieuwe items bij. Wij zijn ontzettend trots met onze collectie leerzame producten. Edutainment is voor onze doelgroep een essentiële productcategorie en Zwijsen is hierin dé specialist.’

Woezel & Pip

Abc memo

Woezel & Pip abc memo is een lettermemo voor peuters en kleuters, waarmee spelenderwijs de letters van het alfabet leren kennen. Het spel is verschillende niveaus te spelen (op afbeeldings-, letter- of woordniveau). Bij elke letter is een mooie illustratie gemaakt en het memo-spel is leuk voor de hele familie.

Woezel & Pip

Onze kinderen zijn 5 en 3 en dus de ideale leeftijden voor dit spel. Het principe van Memory snappen ze allebei, maar het is echt leuk dat je het spel op verschillende niveaus kan spelen; voor beide leeftijden wat wils. Ons zoontje oefent met letters en dit is echt een goede oefening voor hem. Kleine noot van mezelf: de illustraties zijn echt té schattig!

Woezel & Pip

Het grote abc

En oefenen met letters kan ook via dit nieuwe boek! Het abc-boek van Woezel & Pip zorgt voor de speelse, eerste kennismaking met letters. Het is een prachtig prentenboek met alle letters van het alfabet. Gezellig om voor te lezen en met mooie illustraties van Woezel & Pip en hun vriendjes.

Woezel & Pip

Dit boek is echt prachtig. Wederom zijn de illustraties schitterend en dus erg uitnodigend voor onze kinderen om te oefenen met de letters. Onze dochter (3) herkent sommige letters en vindt het vooral leuk als ik voorlees. Ons zoontje (5) herkent alle letters en is vooral daar erg druk mee.

Woezel & Pip

‘De spellen besteden aandacht aan alle aspecten van de ontwikkeling, ook sociale vaardigheden bijvoorbeeld, het ‘samen doen’. Het werkt goed als ouders en kinderen de spellen samen doen. De spellen die we bij Zwijsen maken, sluiten aan bij die ontwikkeling van jonge kinderen. Wanneer je met je peuter al speelt, heeft hij of zij straks een mooie aansluiting op school’, aldus Marion van der Meulen, onderwijsdeskundige en mede-ontwikkelaar van de Woezel & Pip spellen van Zwijsen

Zoek je een leuke bezigheid voor (jonge) kinderen? Dan zijn deze twee dingen zeker een aanrader!

Leestip: Dit zijn de leukste taalspelletjes voor peuters!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.