Televisie & film

Thomas de Stoomlocomotief: Opgraven & Ontdekken

Thomas de Stoomlocomotief: Opgraven & Ontdekken 30 augustus 2019Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Thomas de Stoomlocomotief: Opgraven & Ontdekken

Zijn jullie kinderen ook zo’n fan van Thomas de Trein? Dan hebben we goed nieuws voor je! Vanaf 1 september is jouw favoriete stoomlocomotief terug op het witte doek met Thomas de Stoomlocomotief: Opgraven & Ontdekken.

Thomas de Stoomlocomotief: Opgraven & Ontdekken

Thomas en zijn vriendjes zijn al jarenlang te zien op RTL Telekids en iedereen kent Thomas natuurlijk ook van de boeken The Railway Series van Wilbert Vere Awdry en zijn zoon.

Just Film Distribution en Just4Kids brengen op 1 september de Thomas de Stoomlocomotief: Opgraven & Ontdekken uit in de kleuterbios en vanaf 11 september zal de film ook meegenomen worden in de reguliere programmering.

Thomas de Stoomlocomotief heeft al veel gereisd, maar gaat nu voor het eerst naar Italië! Daar ontmoet hij de aardige en slimme Gina, een expert op het gebied van alles dat Italiaans is. Thomas vindt zichzelf enorm wereldwijs en wil aan Gina bewijzen dat hij haar hulp niet nodig heeft, maar in werkelijkheid valt hij van de ene verbazing in de andere… Want waarom staat die toren zo scheef? En waarom zien de gebouwen er zo onafgemaakt uit? En hoe zit het precies met het mysterieuze verhaal van de Verdwaalde Locomotief? Als Thomas door zijn overmoedigheid verdwaalt in een oude mijn, komt hij er al snel achter dat het leren van nieuwe dingen – net als het maken van nieuwe vrienden – de nodige tijd kost! Kijk je mee naar dit vrolijke en spannende nieuwe verhaal van Thomas en zijn vrienden?

Deze nieuwe film over Thomas de Trein is geschikt voor alle leeftijden en duurt 64 minuten.

Naar de film? Heb je PLAYMOBIL de film al gezien?

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.