Crayola Knutselen en Educatief

Take Note! Stiften en pennen van Crayola

Take Note! Stiften en pennen van Crayola 9 juni 20191 Comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Take Note!

Waarschijnlijk zijn jullie wel bekend met Crayola. Dit bedrijf is al jarenlang ontwikkelaar en uitgever van kleurartikelen en creatief knutselspeelgoed. Deze zomer brengt Crayola een collectie Take Note! uit. Dat zijn stiften en pennen.

Take Note!

Met deze pennen kun je notitieboekjes, schoolagenda’s en noem maar op opfleuren met jouw eigen kleurtjes. De lijn bestaat uit verschillende producten. Van uitwisbare markeerstiften, tot afwasbare gelpennen en van afwasbare viltstiften tot markeerstiften met fijnschrijver. Het Take Note! schrijfgerei is verkrijgbaar vanaf €5,99 bij Ako, Bol.com, de betere boekhandels, speelgoedspeciaal-zaken en webshops.

Uitwisbare markeerstiften

Gebruik de uitwisbare markeerstiften om notities en aantekeningen te markeren. Een foutje maken mag met deze stiften. Gaat een afspraak toch niet door of heb je bloemetje te veel getekend? Met deze uitwisbare stiften is dat geen probleem. Een foutje wis je zonder ‘schade’ aan de bladzijde uit door de doorzichtige punt aan de andere kant van de stift.

Afwasbare gelpennen

Voor het fijnere werk zijn de afwasbare gelpennen heel geschikt. Vooral het antislip gedeelte die de plaatsing van de vingers aangeeft zijn prettig in gebruik. De ergonomisch verantwoorde Take Note! gelpennen van Crayola zorgen in combinatie met de afwasbare viltstiften van Take Note! voor een zeer afwisselend en kleurrijk beeld. Zowel de viltstiften als de gelpennen hebben inkt dat snel droogt waardoor je geen last krijgt van vlekken. Ze hebben een egale kleurafgifte en zijn streeploos. Heb je wel een pen bij de hand maar geen papier en wil je toch iets belangrijks onthouden? Een kleine aantekening met deze pen op je hand is geen probleem. De gelpennen en viltstiften zijn makkelijk afwasbaar van de huid en uit kleding.

Markeerstiften met fijnschrijver

Take Note!

Heb je liever een combinatie? Take Note! 2-in-1 zijn markeerstiften met fijnschrijver. Wissel het schrijven creatief af met handlettering en tekeningen. Het maken van dikke en dunne lijnen wordt nog makkelijker met deze Take Note! set met daarin 6 intense kleuren met een fijne stift en pen punt.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

One comment

  1. Zijn de gellpennen echt afwasbaar? Ik bedoel ik heb zelf onlangs eens stiften gekocht, niet van crayola – en die beweerden ook afwasbaar te zijn… Ik zelf ben echt opzoek naar afwasbare Gellpennen, heb je eventueel meer info?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.