Buitenspeelgoed Crayola

Kleurrijke stoepkrijt van Crayola

Kleurrijke stoepkrijt van Crayola 7 mei 2019Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Crayola stoepkrijt

Buitenspelen en een echte straatkunstenaar worden? Hier heb je natuurlijk de juiste materialen voor nodig! Wat dacht je van stoepkrijt van Crayola? Crayola heeft haar stoepkrijt vernieuwd. De kleuren zijn nog levendiger, intenser en helderder.

Stoepkrijt van Crayola

Met het nieuwe stoepkrijt van Crayola wordt het voorjaar veel kleurrijker. Crayola maakt het mogelijk om de creativiteit de vrije loop te laten met de verschillende sets die ze hebben uitgebracht. De nieuwe sets zijn te vinden in de speelgoedwinkels en webwinkels.

Stoepkrijt van Crayola

Wat is er nieuw?

Het vernieuwde stoepkrijt heeft een aantal nieuwe features. Wat dacht je van stoepkrijt met glitters en neon kleuren? Het kleurenpallet is uitgebreid en uniek. En ook de vorm is anders, het krijt is hoekvormig waardoor het makkelijk in de hand ligt. En het rolt ook niet meer weg! Het stoepkrijt is zoals altijd ook gemakkelijk te verwijderen, hier hoef je alleen wat water voor te gebruiken.

Stoepkrijt ideeën

De ideeën van Krijtman

Heb je even geen inspiratie probeer dan eens wat ideeen van de Krijtman? We kunnen de Krijtman gerust de Stoepkrijter des Vaderlands noemen. Mocht je de Krijtman niet kennen, neem dan hier eens een kijkje! En laat je verwonderen door zijn mooie creaties, wat denk je bijvoorbeeld van de slang hieronder? En ook Krijtman krijt met stoe.krijt van Crayola,

Krijtman

Mocht de slang nog iets te moeilijk zijn dan kan je aan de slag met de Crayola Mandala Art set. Met verschillende sjablonen kunnen kinderen de mooiste kunstwerken maken. Er zijn maar liefst 100 mandala’s mogelijk. De Crayola Mandala Art set hebben wij eerder al mogen testen, lees hier onze ervaring!

De vernieuwde Crayola Stoepkrijt producten

Dan nu door naar de vernieuwde sets! Ze zijn ontzettend leuk en zoals al eerder gezegd te koop bij speelgoedwinkels en webwinkels! Ook zeker leuk om cadeau te geven.

Crayola stoepkrijt 48 stuks met unieke kleuren

Stoepkrijt van Crayola

Deze stoepkrijtset is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar oud en bestaat uit 48 stuks stoepkrijt in verschillende en unieke kleuren. Met de Crayola 48 stuks kleuren stoepkrijt zit er voor ieder kind een favoriete kleur bij!

Crayola stoepkrijt 64 stuks met unieke kleuren

Stoepkrijt 64 kleuren

Kom je met 48 stuks niet uit de voeten? Dan heb je vast genoeg aan deze set met wel 64 kleuren stoepkrijt. Deze set bevat ook nog eens 8 special effect krijten waaronder tie dye, neon, neon glitter en glitter!

Crayola Mandala Art

Crayola Mandala

De Crayola Mandala Art set is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar oud. Deze set bevat 6 sjablonen, 4 stuks stoepkrijt en een sjablonenhouder. In combinatie met één van de eerder genoemde sets maak je natuurlijk helemaal de mooiste kunstwerken!

Is bij jullie thuis stoepkrijt van Crayola ook favoriet?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.