Games en Elektronica

Super Mario Maker 2 voor de Nintendo Switch

Super Mario Maker 2 voor de Nintendo Switch 4 mei 2019Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Super Mario Maker 2

Ben je in het bezit van een Nintendo Switch? Dan hebben we goed nieuws! Vanaf deze zomer (om precies te zijn 28 juni 2019) kun je genieten van heel veel toffe Super Mario-levels. Super Mario Maker 2 wordt uitgebracht enkel voor op de Nintendo Switch!

Super Mario Maker 2

In dit nieuwe spel zijn er veel manieren beschikbaar waarop spelers in deze game de geweldigste levels kunnen bouwen. Maar het nadenken begint al voor de aankoop van het spel, want het spel komt met verschillende aanschafopties inclusief een limited edition bundel en diverse fysieke pre-order items.

In Super Mario Maker 2 kan je je verbeelding de vrije loop geven om zo de mooiste Super Mario-levels te maken. Met nieuwe tools, items en functies kun je steeds weer nieuwe uitdagingen delen met jouw vrienden over de hele wereld. Ontdekken en experimenteren staat centraal in dit spel. Wist je dat je in deze nieuwe versie ook voor het eerst hellingen kunt maken?

De Limited Edition

Naast de standaard versie van het spel is er ook een Limited Edition verkrijgbaar. De tijdelijk verkrijgbare Limited Edition bevat naast de game ook een individueel lidmaatschap van 12 maanden voor Nintendo Switch online. Daarnaast krijg je toegang tot Nintendo’s online-ledenservice die je tegen anderen laat spelen in compatibele titels (inclusief een groeiende verzameling NES-games. Koop je het spel bij de lancering dan ontvang je een speciale Nintendo Switch-stylus met het Super Mario Maker 2 thema. Ideaal voor het bewerken van levels in de handheldstand.

Super Mario Maker 2 bouwen

Ook leuk: The LEGO Movie 2 Videogame

Waar te koop?

Super Mario Maker 2 is binnenkort te pre-orderen in de Nintendo eShop, ook als je online een pre-order plaatst kom je in aanmerking voor de Nintendo Switch-stylus. Wil je het fysieke spel in je handen hebben dan is het ook al mogelijk om een pre-order te plaatsen op bijvoorbeeld Bol.com. Dit kan zowel voor de standaard versie als voor de Limited Edition.

Het is nog even geduld hebben want het spel ligt vanaf 28 juni 2019 in de winkel. Ga jij dit nieuwe spel kopen?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.