Games en Elektronica LEGO Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar

The LEGO Movie 2 Videogame

The LEGO Movie 2 Videogame 29 november 2018Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

The LEGO Movie 2 videogame

We houden jullie graag op de hoogte van het laatste nieuws! En in dit geval is dat een aankondiging van Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games en The LEGO Group. In 2019 kunnen we gaan genieten van The LEGO Movie 2 videogame! Deze game is straks verkrijgbaar voor op de Nintendo Switch, het PlayStation 4, de Xbox One-reeks, inclusief de Xbox One X, en pc. We vertellen je er graag meer over.

The LEGO Movie 2 videogame

The LEGO Movie 2 videogame is gebaseerd op de gebeurtenissen uit de LEGO® Film 2. Buitenaardse indringers hebben Steenstad in puin achtergelaten. Emmet, Lucy en heel veel andere heldhaftige personages gaan de strijd aan met de vreemde bewoners van het Zusterstelsel. Lukt het deze strijders om hun vrienden te redden?

The LEGO Movie 2 videogame

The LEGO Movie 2 videogame zit vol bekende en favoriete personages, geheimzinnige locaties en actie uit de originele en succesvolle bioscoopfilm en zijn vervolg. In deze videogame gaan kinderen op een wil avontuur wanneer zij op verkenning gaan. Speur de sterren af naar zeldzame voorwerpen, materialen en gereedschappen om verzamelingen compleet te maken. En al deze items kunnen worden gebruikt tijdens de reis door het LEGO universum. Een reis vol met verbazingwekkende omgevingen, maffe voertuigen en ongelofelijke wezens.

Ook interessant: LEGO Harry Potter Collection

Wat maakt The LEGO Movie 2 videogame zo leuk?

The LEGO Movie 2 videogame is een unieke ervaring waarbij de nadruk ligt op het creatief oplossen van puzzels en bouwsituaties in het universum van de film. LEGO fans van alle leeftijden kunnen vol plezier bouwen aan een eigen wereld door wegen aan te leggen, een landschap te veranderen om bouwwerken te maken. Met deze acties kun je diverse beloningen en missies vrij spelen.The LEGO Movie 2 videogameKlinkt goed of niet? Het is helaas nog wel even geduld hebben. Het spel komt uit in 2019, maar wanneer precies is nog niet duidelijk. Wel is het duidelijk dat het spel op heel veel spelcomputers gespeeld kan worden: Nintendo Switch (de fysieke versie vanaf 26 maart 2019), de PlayStation 4, de Xbox One-reeks, inclusief de Xbox One X, en pc.

Wij zijn heel nieuwsgierig naar de The LEGO Movie 2 videogame en jullie?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.