Games en Elektronica LEGO Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar

LEGO Harry Potter Collection

LEGO Harry Potter Collection 12 september 2018Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

LEGO Harry Potter Collection

De LEGO Harry Potter Collection, het spel waarin LEGO en Harry Potter samen komen! Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games en The LEGO® Group hebben de LEGO Harry Potter Collection aangekondigd. Deze collectie is een combinatie van de populaire LEGO Harry Potter (jaar 1 t/m 4) en LEGO Harry Potter (jaar 5 t/m 7) spellen samengevoegd in één spel! Te spelen op de Nintendo Switch en de Xbox One.

De LEGO Harry Potter Collection

Op 31 oktober 2018 komt de LEGO Harry Potter Collection uit! Het spel kenmerkt zich door de humor van de LEGO spellen samen met het universum van de tovenaarswereld van Harry Potter. Een spannend verhaal vol spreuken, toverdranken en puzzels.

Je beleeft het volledige avontuur van LEGO Harry Potter met inhoud uit de acht Harry Potter films. Het spel voor de Nintendo Switch en Xbox One bevat verbeterde graphics, omgevingen, verlichting en diverse visuele effecten. Naast het spel worden er ook nog twee downloadbare pakketten (DLC) beschikbaar gesteld. Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar oud. Ook deze jonge fans kunnen een luchtig en interactief avontuur uitgegaan, geïnspireerd op alle populaire karakters uit de films.

LEGO Harry Potter: Jaren 1 t/m 4

Het spel bevat o.a. de eerste vier jaren van Harry Potter. In het eerste gedeelte van de LEGO Harry Potter Collection speel je de eerste vier films: Harry Potter en de Steen der Wijzen, Harry Potter en de Geheime Kamer, Harry Potter en de Gevangene van Azkaban en Harry Potter en de Vuurbeker. Zo kun je de eerste vier jaren van Harry aan Zweinstein volledig in LEGO beleven.

LEGO Harry Potter: Jaren 5 t/m 7

Heb je de eerste vier jaar uitgespeeld? LEGO Harry Potter jaren 5 t/m 7 leidt je door de laatste vier films: Harry Potter en de Orde van de Feniks, Harry Potter en de Halfbloed Prins en Harry Potter en de Relieken van de Dood. Hier beleef je de laatste jaren van Harry aan Zweinstein. Ook de strijd tegen heer Voldemort zal niet ontbreken.

De LEGO Harry Potter Collection zit vol actie en twee eerder uitgegeven DLC-pakketten, waaronder een pakket met personages zoals Goderic Griffoendor, Helga Huffelpuf, Smalhart , Loena Leeflang, Foppe, Rowena Ravenklauw en Zalazar Zwadderich. Het andere pakket bevat toverspreuken zoals Cantis, Densaugeo en Tentaclifors. Om het spel daadwerkelijk te spelen zullen we nog even geduld moeten hebben. Vanaf 31 oktober 2018 is het spel verkrijgbaar voor op de Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One.

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.