Televisie & film

Spaar Disney Movie Moments bij PLUS

Spaar Disney Movie Moments bij PLUS 11 september 2018Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Disney Movie Moments

Bij PLUS spaar je sinds deze week zes weken lang voor Disney Movie Moments. Frozen, Cars, Toy Story, maar ook klassiekers als Aladdin en Pinokkio – wie kent ze niet? De films van Disney blijven razend populair bij jong en oud. De Disney Movie Moments zijn kaartjes. Er zijn in totaal 192 kaartjes, waarvan er maar liefst 96 een special effect hebben zoals glitters, glow-in-the-dark, geur, kras of een speciale structuur. Bovendien zijn nog eens 48 kaartjes digitaal tot leven te brengen met de speciale PLUS Movie Moments app.

Disney Movie Moments

Augmented reality in de Movie Moments app

Uniek aan deze spaaractie is de PLUS Movie Moments app, waarmee klanten bepaalde kaartjes kunnen scannen. Zo krijgen ze geluids- en filmfragmenten te zien en unlocken ze spelletjes. Dankzij de augmented reality-functie van de app laat je zelfs de ballonnen van UP! door je kamer zweven, speel je een spelletje met de raceauto’s van Cars of luister je naar de sfeervolle jazzmuziek van Ratatouille.

Limited Edition en Disney Doeboek

Disney Movie MomentsBij elke 10 euro aan boodschappen ontvangen PLUS klanten vier Disney Movie Moments. De kaartjes bewaren klanten in het speciale Disney Doeboek, waar ook nog heel veel spelletjes en raadsels in staan. Het Disney Doeboek krijgen zij van 13 tot en met 15 september 2018 cadeau bij besteding vanaf 25 euro aan boodschappen. Vanaf 16 september 2018 is er daarnaast drie weken lang elke week een andere Gouden Limited Edition verkrijgbaar, waarmee spelletjes worden vrijgespeeld in de PLUS Movie Moments app. En bestel je je boodschappen online, dan maak je bovendien kans op een geheel verzorgd weekend Disneyland® Paris voor vier personen.

Gaan jullie deze Disney Movie Moments ook sparen?

Lees meer over de nieuwe spaaractie: De Fabeltjeskrant handpoppen

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.