Bouw en Constructie Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar

De Hubelino Pi knikkerbaan

De Hubelino Pi knikkerbaan 3 mei 2019Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Hubelino Pi

Misschien heb je ze al eens voorbij zien komen, de knikkerbanen van Hubelino! Deze knikkerbanen sluiten aan op DUPLO en zijn ontzettend leuk voor jonge kinderen. Maar het wordt nog leuker! Wat dacht je van een Hubelino knikkerbaan die aansluit op LEGO? Dat kan met Hubelino Pi!

Wat is Hubelino?

Hubelino

Hubelino is een merk dat knikkerbanen op de markt heeft gebracht die 100% aansluit op de bouwstenen van DUPLO. Het zijn knikkerbanen van hoge kwaliteit met veel baanelementen en bouwstenen. De bouwstenen worden geleverd in verschillende kleuren en formaten. Daarmee bouw je de simpelste, maar ook complexe bouwerken met oneindig veel mogelijkheden. En met Hubelino Pi worden deze mogelijkheden uitgebreid.

Hubelino Pi

Hubelino is geschikt voor kinderen van 3 tot 6 jaar oud. Ook oudere kinderen kunnen er natuurlijk mee bouwen, maar die zullen meer uitgedaagd worden met Hubelino Pi!

Hubelino Pi is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar oud en sluit 100% aan op de bouwstenen van LEGO. De Hubelino knikkerbaansystemen combineren natuurkundige en technische inzichten met creatief bouwplezier. Met Hubelino je fae vbouw je knikkerbanen met een hoge snelheid en diverse trucs en stunts! Je hebt de knikkerbanen in verschillende maten.

Hubelino Pi bouwsets M en XL

Met de 99-delige knikkerbaanset M kun je door een slim ontwerp een hele toffe baan bouwen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van openingen in de constructiestenen waar de knikker doorheen kan rollen.

Hubelino Pi knikkerbaan

Ga je liever aan de slag met een grotere knikkerbaan? Probeer dan de Hubilo Pi knikkerbaan XL met maar liefst 246 onderdelen. Deze baan zorgt absoluut voor oneindig veel bouwplezier. Het is een ideale startersset om mee te beginnen.

Uitbreidingsset: Kanon

Wil je nog meer sensatie? Dan heb je de 70-delige uitbreidingsset kanon nodig. Met het kanon kan je de ongetemde kracht van het manetisme ervaren. Het constructieboekje helpt je op weg om gewaagde constructies te bouwen met twee kanonnen.

Hubelino Pi Kanon

Ook leuk om te lezen: Combineer LEGO met Brikkon!

Baanelementenset M

Met deze 98-delige baanelementenset kun je de Hubelino Pi knikkerbaan naar wens uitbreiden. In combinatie met LEGO-bouwstenen blaas de de knikkerbaan nieuw leven in!

Baanelementenset M

Constructie-elementenset M

De constructie-elementenset bevat een selectie van alle constructie-elementen van de Hubelino Pi knikkerbaan. Het industriƫle ontwerp van deze elementen vervagen alle grenzen van de fantasie. Combineer deze set met jouw eigen LEGO-bouwstenen en maak een fantastische baan!

Constructie-elementenset M
Ziet dit speelgoed er niet ontzettend tof uit? Wij zijn stiekem wel nieuwsgierig wat vinden jullie van Hubelino?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.