Informatief & Tips

Gezellig aan tafel met tafelkleden van balaboosta

Gezellig aan tafel met tafelkleden van balaboosta 30 oktober 2019Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

tafelkleden van balaboosta

Is het bij jullie aan tafel altijd gezellig? Of hebben de kids wel eens (te) weinig zitvlees om lang aan tafel te zitten? Er zijn nu katoenen tafelkleden van balaboosta waar je gewoon op mag kleuren! Dat maakt het aan tafel zitten voor kinderen een stuk aantrekkelijker!

Tafelkleden van balaboosta

 tafelkleden van balaboosta

De tafelkleden van balaboosta worden geleverd inclusief een set uitwasbare stiften en een boekje met speluitleg. Het idee van de tafelkleden is dat kinderen gestimuleerd worden om spelenderwijs met letters om te gaan. Stap voor stap leren ze letters herkennen en aan elkaar te plakken tot woorden. Naast dit educatieve karakter, stimuleren de textielproducten van balaboosta de creativiteit door de uitgebreide spelmogelijkheden. Zoek bijvoorbeeld samen alle 130 dieren in de XL-woordzoeker, kleur de letters in van de namen van je vriendjes of speel het bekende spelletje Boggle met de letters op het kleed. Eenmaal uitgegeten of uitgespeeld kan het kleed in de wasmachine worden gewassen op 30 graden. Daarna is het kleed klaar voor nieuw gebruik. Niet meer weggooien, maar wassen.

tafelkleden van balaboosta

Aandacht voor elkaar

Caroline Schnellen, oprichter van balaboosta | design & play: “Als moeder van twee jonge dochters van 6 en 8 jaar met tot voor kort een baan als marketingmanager bij RTL, weet ik als geen ander hoe hectisch de dagen verlopen. En hoe daarmee de aandacht voor elkaar al snel in het gedrang komt. In een vol leven is het belangrijk om dan juist die kleine momenten met elkaar rond de eettafel te koesteren. De plek waar we dagelijks samen best wat tijd doorbrengen. Dit was mijn persoonlijke drijfveer om na te denken hoe we het aan tafel met kinderen leuker kunnen maken. 

“Ik wilde iets creëren waar zowel ouders als kinderen blij van worden: een mooi vormgegeven product dat je graag in je interieur ziet én iets dat tegelijkertijd aantrekkelijk is voor kinderen om mee te spelen. Zo ontstond het concept design & play: de ultieme combinatie van tijdloos design en ouderwets genieten met elkaar rond de eettafel. Met als doel dat iedereen, jong en oud, samen aan tafel de grootste lol beleeft met dit tafelkleed.” 

Caroline Schnellen
tafelkleden van balaboosta

Tafelkleden van balaboosta zijn te koop voor € 89,95.

Nog meer kleuren met afwasbare stiften? Kennen jullie de washimals al?

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.