Televisie & film

Super Wings speelgoed

Super Wings speelgoed 23 januari 2019Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Super Wings speelgoed

Super Wings is het helemaal voor ons zoontje. De televisieserie over het rode vliegtuig Jett dat vanaf de Wereld Luchthaven pakketjes aan kinderen over de hele wereld moet bezorgen, is hier ontzettend populair. Helaas is in Nederland niet heel veel Super Wings speelgoed verkrijgbaar. Desondanks hebben we het leukste Super Wings speelgoed voor je op een rij gezet!

Puzzel Jumbo Super Wings 35 stukjesDe puzzel bestaat uit 35 stukjes en is dus ideaal voor de jonge puzzelaar. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Overigens is er ook een mooie vloerpuzzel te koop.

SES Mozaïekbord met Super Wings kaarten

Voor de creatievelingen onder ons is er een SES Mozaïekbord met Super Wings kaarten. Hiermee kun je je favoriete Super Wings figuren maken. De set bevat een heleboel gekleurde pinnetjes in geel, groen, rood en blauw. Leg een kaart op het bord en prik de pinnetjes op de aangegeven plekken. Je kunt het bord natuurlijk ook gebruiken zonder de kaarten en je eigen creativiteit de vrije loop laten.

Super Wings Jett’ s Take-off Tower

Super Wings Jett' s Take-off Tower

De Super Wings Jett’ s Take-off Tower hebben we al eerder beschreven. Het is een prachtig stuk speelgoed. Een groot vliegtuig, dat ook helemaal opengeklapt kan worden tot een vliegveld. Je krijgt er een kleine Jett bij.

Speelfiguren

Uiteraard zijn er speelfiguren verkrijgbaar van de Super Wings in alle vormen en maten. Een set Super Wings speelgoed is natuurlijk niet compleet zonder de Super Wings zelf! Er zijn verschillende sets verkrijgbaar van alle vliegtuigjes. Ook zijn er grotere figuren los verkrijgbaar.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.