Verlopen winacties

Win een Super Wings Jett’ s Take-off Tower (GESLOTEN)

Win een Super Wings Jett’ s Take-off Tower (GESLOTEN) 14 december 20187 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Super Wings Jett' s Take-off Tower

Vandaag hebben we wel een hele speciale winactie voor jullie! We mogen namelijk een Super Wings Jett’ s Take-off Tower weggeven plus nog een Super Wing-figuur uit het nieuwste seizoen ter waarde van 16,99. Je kunt dus voor meer dan 75 (!) euro aan Super Wings speelgoed winnen!

Super Wings Jett’ s Take-off Tower

Super Wings draait om het rode vliegtuig Jett dat vanaf de Wereld Luchthaven pakketjes aan kinderen over de hele wereld moet bezorgen. Tijdens zijn reizen komt Jett onvoorziene uitdagingen tegen. Als het hem niet zelf lukt om dit probleem op te lossen, schakelt hij de hulp in van het Super Wings Team. Dit team bestaat uit verschillende vliegtuigen, die ieder hun eigen speciale krachten hebben. Ze werken altijd samen, waardoor er hechte vriendschappen ontstaan. Super Wings is in Nederland op televisie te zien via Telekids op RTL en via Videoland. 

Super Wings Jett' s Take-off Tower

Super Wings is hier thuis heel erg populair bij ons zoontje. Toen we de kans kregen om Super Wings Jett’ s Take-off Tower te testen, wist ik zeker dat dit thuis heel goed in de smaak zou vallen. En dat bleek ook zo. De Super Wings Jett’ s Take-off Tower is zo geliefd dat Spencer er elke avond zelfs mee naar bed gaat. Volgens Spencer (bijna 4) is Super Wing ook ‘meer blij’ dat hij nu bij ons in huis mag wonen. Echt te schattig allemaal.

Super Wings Jett' s Take-off Tower

Het is dan ook echt een mooi stuk speelgoed en een must have voor de echte Super Wings-fans. Het is als het ware een 2-in-1 speelset. Je hebt Jett, waar je zo mee kunt spelen, maar je kunt Jett ook helemaal openklappen en dan heb je een vliegveld. Daarin kun je allerlei banen uitklappen en er is ook een heuse verkeerstoren. En je krijgt ook nog een kleine Jett erbij zodat je daarmee weer op het vliegveld kunt spelen. Echt heel veel mogelijkheden dus!

Win de Super Wings Jett’ s Take-off Tower

Ben je ook enthousiast over de Super Wings Jett’ s Take-off Tower? Lees dan snel even verder! We mogen deze namelijk ook weggeven en je krijgt nog een ander Super Wings figuur erbij ter waarde van 16,99. 

– Like de Facebookpagina van Alles Over Speelgoed en like het bericht van deze winactie.
– Reageer onder het Facebookbericht dat je graag kans maakt op de prijs.

Extra kans maken?

– Deel het bericht op Facebook
– Volg ons op Instagram
– Volg ons op Twitter
– Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De winnaar van het Super Wings speelgoed wordt op 26 december bekendgemaakt.

Houd onze Facebookpagina & website in de gaten om op de hoogte te blijven van alle winacties!

 

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

7 comments

  1. Daar kunnen jullie mijn kleinzoontje Niek èn zeker weten ook zijn zusje Fiene heel erg blij mee maken. Ik zou het echt super-geweldig vinden mochten zij hier winnen.

  2. Wat een super actie!!?? Onze kleine vent is al helemaal gefascineerd door vliegtuigen!✈?? Dat het nu een soort van helden zijn die zorgen dat alles goed komt maakt het helemaal leuk!! Na de eerste keer op vakantie met een vliegtuig was onze Lucas al verkocht! Nu staan we regelmatig vliegtuigen te spotten! Ik weet daarom ook zeker dat deze prijs hier geweldig ontvangen zou worden!! ?❤

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.