Verlopen winacties

Win een LEGO dierenatlas! (GESLOTEN)

Win een LEGO dierenatlas! (GESLOTEN) 13 december 201812 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

LEGO Dierenatlas

De LEGO dierenatlas Alle LEGO fans opgelet! Met de LEGO dierenatlas leer je van alles over dieren en je kunt ze ook nog eens bouwen met de bekende LEGO-blokjes. We vertellen je graag meer over de LEGO dierenatlas.

De LEGO dierenatlas

Er leven ontzettend veel dieren over de hele wereld en vanaf nu ook in de LEGO wereld! Met de LEGO dierenatlas leer je niet alleen over dieren maar je kunt ze ook nog eens bouwen. Zo zorgt deze dierenatlas voor heel veel plezier.

LEGO dierenatlas

Wat staat er in de LEGO dierenatlas?

De LEGO dierenatlas staat vol met bekende en onbekende dieren. In de atlas staan meer dan 100 prachtige LEGO bouwwerken. Van schildpadden tot tijgers en van flamingo’s tot apen. Je leert de meest bijzondere dieren van elk continent kennen. En je kunt de dieren bouwen, in het boek zijn diverse bouwinstructies te vinden.

LEGO dierenatlas

De dierenatlas is een geïllustreerd boek met 80 pagina’s. Het boek heeft een harde kaft en achter de kaft zitten 60 LEGO-blokjes verborgen. Met deze blokjes bouw je o.a. een panda, giraf, kangoeroe en een pinguïn. Wil je ook de andere dieren bouwen? Dat kan natuurlijk als je de benodigde blokjes in huis hebt. 

Ook interessant: Lego Build To Give

LEGO dierenatlas

Wat maakt de atlas zo leuk?

Dieren en het bouwen met LEGO, dat zijn natuurlijk al twee pluspunten. Maar wij worden ook heel blij van het educatieve aspect van de dierenatlas. In het boek worden vragen gesteld (en beantwoord) en zijn ontzettend veel interessante en leuke feitjes te ontdekken. Zo zorgt deze atlas voor de perfecte manier om gezellig te bouwen en tegelijkertijd heel veel te leren.

LEGO dierenatlas

Win de LEGO dierenatlas!

Heb je zin om met LEGO te bouwen en veel te leren over dieren? Dan is de atlas echt iets voor jou!  We mogen één van jullie blij maken met deze dierenatlas. Door onderstaande stappen te doorlopen maak je kans op de LEGO dierenatlas.

– Like de Facebookpagina van Alles Over Speelgoed en like het bericht van deze winactie.
– Reageer onder het Facebookbericht dat je graag kans maakt op de prijs.

Extra kans maken?

– Deel het bericht op Facebook
– Volg ons op Instagram
– Volg ons op Twitter
– Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De winnaar van de dierenatlas wordt woensdag 26 december 2018 bekendgemaakt.

Houd onze Facebookpagina & website in de gaten om op de hoogte te blijven van alle winacties!

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

12 comments

  1. doe graag mee voor mijn 2 jongens die het nog steeds leuk vinden en uren lang kunnen bouwen met hun lego wat ze hebben zou leuk kado zijn

  2. Wat een mooie combinatie! Mijn zoontje is dol op bouwen met Lego, dieren vindt hij erg leuk. En hij leert er nog iets over. Ik ben enthouiast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.