Bouw en Constructie LEGO Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar

LEGO Build To Give – #BuildToGive

LEGO Build To Give – #BuildToGive 6 december 2018Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

LEGO Build To Give

LEGO Build To Give is een initiatief van LEGO, dat alle kinderen de mooiste feestdagen gunt. Voor veel kinderen en gezinnen kunnen de feestdagen een lastige tijd zijn. Niet iedereen kan genieten van alle luxe die de wereld ons te bieden heeft. LEGO speelt hierop  in door  LEGO-sets weg te geven aan maar liefst 500.000 kinderen in de campagne #BuildToGive.

LEGO Build To Give

De titel van deze campagne zegt het al ‘Bouwen om te geven’. LEGO roept gezinnen en kinderen over de hele wereld op om zich aan te sluiten bij de #BuildToGive actie. Meedoen aan deze actie is heel eenvoudig! Bouw van LEGO de mooiste kerstversiering en deel deze op social media met de hashtag #BuildToGive. LEGO zou LEGO niet zijn als ze het niet uitleggen in een prachtige animatie:

Help het doel te behalen!

LEGO is op zoek naar maar liefst 500.000 kerstversieringen zodat ze ook 500.000 LEGO-sets kunnen weggeven. Inmiddels zijn er al prachtige creaties gedeeld. Je kunt ze bekijken op de website van LEGO en op Instagram. LEGO helpt je overigens ook een handje, want er zijn bouwinstructies te downloaden om bijvoorbeeld een hartje, een sneeuwpop, een kerstboom of een kerstbal te maken.

LEGO Build To Give

Mocht je geen social media hebben om jouw creatie te delen dan mag je deze ook mailen naar buildtogive@lego.com. Of download de LEGO Life app op je mobiele telefoon. Deze app is beschikbaar voor Apple en Android. Kinderen en fans over de hele wereld zijn al bezig met het bouwen van geweldige kerstversieringen om andere kinderen een cadeau te geven. Dus waar wacht je nog op! Bouw de mooiste kerstversieringen en zorg ervoor dat andere kinderen ook kunnen gaan bouwen met een prachtige LEGO-set! Want het mag duidelijk zijn, met LEGO bouwen is fantastisch en dat gun je toch iedereen!

Ook interessant: Onze ervaring: LEGO World 2018

En? Ga jij een LEGO kerstversiering bouwen voor de #BuildToGive actie van LEGO?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.