Televisie & film

De leukste streamingsdiensten voor kinderen

De leukste streamingsdiensten voor kinderen 10 april 2020Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

streamingsdiensten voor kinderen

Helaas is de coronacrisis nog niet voorbij en zijn strenge maatregelen nog nodig. Ook wij blijven thuis. En om het thuisblijven een beetje dragelijk te maken, zetten we de leukste streamingsdiensten voor kinderen voor jullie op een rijtje.

Disney+

Disney+ is natuurlijk een walhalla voor ieder kind (en ook voor de ouders overigens!). Om de coronacrisis door te komen heeft Disney Frozen II eerder toegevoegd aan het aanbod dan gepland. Daarnaast is er natuurlijk echt van alles te zien. Kijk je liever de klassiekers of nieuwer werk? Toy Story of toch een leuk programma van Disney Jr.? Zoveel keus!! En wist je trouwens dat je ook 7 dagen gratis kunt kijken!?

Netflix

Uiteraard heeft Netflix ook veel tofs voor (jonge) kinderen online staan. Series zoals True, Mia & Me, Skylanders, Beat Bugs en Barbarapapa! Ach wat een jeugdsentiment. Overigens vinden onze kinderen deze serie fantastisch. Wat ik dan weer grappig vind, want die serie is ouder dan ikzelf. Ook Paw Patrol staat erop trouwens, wat bij veel kinderen populair is!

Videoland

We hebben thuis ook Videoland. Voor mezelf, maar ook de kinderen zijn er fan van. Onze dochter is helemaal idolaat van Dora en zowel de avonturen van kleine Dora als Dora & Friends (dan is Dora al wat ouder) kun je vinden op Videoland. Favorieten thuis zijn Team Umizoomi, Whisper, Pieter Konijn en Brandweerman Sam. Wat ik ook leuk vind, is dat op Videoland ook veel liedjes van Minidisco staan, al kun je deze uiteraard ook op YouTube vinden. En wat dacht je bijvoorbeeld van de film van Juf Roos?

Amazon Prime

Sinds kort hebben wij Amazon Prime. Eigenlijk voor onszelf, maar ook voor de kinderen staat er veel leuks op! Bekende titels zoals Dora en Paw Patrol, maar ook een serie Wenskomuit! Die is favoriet hier thuis. Ook de film Ugly Dolls staat op Amazong Prime, één van onze lievelingsfilms. En weet je wat superleuk is? Ook de originele Inspector Gadget staat erop! Jeugdsentiment!!

Overige streamingsdiensten voor kinderen

Dit zijn onze vier favoriete streamingsdiensten voor kinderen thuis. Hebben jullie nog meer tips voor ons?

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.