Informatief & Tips

Doneer speelgoed aan Stichting Jarige Job

Doneer speelgoed aan Stichting Jarige Job 11 december 20183 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Stichting Jarige Job

Hebben jouw kinderen ook ontzettend veel speelgoed gekregen van Sinterklaas? En komt er nog meer met Kerstmis? Ligt de helft nog in de verpakking in de kast? Wellicht kun je wat speelgoed doneren aan de Stichting Jarige Job. PostNL heeft een unieke samenwerking met dit goede doel. Lees snel verder!

Stichting Jarige Job 

In Nederland zijn meer dan 61.000 kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag thuis en op school. Wat een mooi initiatief hè? En nu lijkt het PostNL een mooi gebaar om alle cadeaus die je over hebt voor een ander kind gratis te bezorgen bij Stichting Jarige Job. 

Stichting Jarige Job

Bewaar het en geef het in januari gratis mee aan een pakketbezorger van PostNL of geef het af bij een PostNL-locatie. Dan wordt het helemaal gratis bij de stichting afgeleverd. De cadeaus zijn voor jongens en meisjes van 4 t/m 12 jaar die het minder breed hebben. Dit is echt hét cadeau en moet voor elk kind nieuw zijn. Het moet echt als een feestje voelen. Op de site van Stichting Jarige Job kun je cadeautips lezen. 

Hoe werkt het?

In januari kun je een gratis verzendlabel downloaden en het cadeau gratis versturen naar het goede doel. Pak een nieuw, ongebruikt cadeau dat nog in de originele verpakking zit. Doe dit in een doos. Vul je e-mailadres in op de site van PostNL voor het verzendlabel. Let op: dit kan pas vanaf januari. Print het verzendlabel en plak het op je pakket. Of laat het printen op een PostNL-locatie. Geef je pakket mee aan de pakketbezorger die een pakket bij jou komt bezorgen. Of geef het af op een PostNL-locatie.

Wij gaan zeker speelgoed doneren via deze actie! Doen jullie ook mee!?

Lees hier waar je nog meer speelgoed kunt doneren!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

3 comments

  1. Wat geweldig! Wat gaan zeker meedoen. Met een tweeling die volgende week 3 wordt en een zoon van 8 blijft er hier altijd nieuw speelgoed liggen. Wij geven nu (na sinterklaas) al aan de voedselbank, maar vind dit ook een super initiatief. Alle kinderen horen wel eens lekker verwend te worden!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.