Buitenspeelgoed Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar

Staan in een mega bubble met SES Creative

Staan in een mega bubble met SES Creative 20 april 2018Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Met dit schitterende weer is er natuurlijk niets leuker dan buitenspelen! Bellenblazen is een klassieker op het gebied van buitenspeelgoed. En het gaat nooit vervelen. Maar tegenwoordig is er veel meer op de markt dan de standaardversies waar wij mee zijn opgegroeid. Ken je bijvoorbeeld al Staan in een mega bubble van SES Creative?

Staan in een mega bubble

Staan in een mega bubbleMet deze set van SES Creative kun je bellen blazen die groter zijn dan ooit tevoren. De naam verklapt het natuurlijk al, maar met deze set kun je dus bellen blazen die zo groot zijn dat je er in kunt staan. Dit nieuwe product is de opvolger van de populaire Mega bubbles en Mega bubbles XXL. Met het speciaal ontwikkelde zeepsop kunnen bellentunnels heel erg groot worden. SES raadt aan het speelgoed vanaf 5 jaar te gebruiken en de adviesprijs is € 18,74.

Hoe werkt het?

De set wordt geleverd met een opblaasbaar zeepsopbadje. Vul dit badje met de zeepoplossing en maak de delen van de bubble ring aan elkaar. Nu kun je aan de slag! Eén iemand stapt in de zeepsopring en de ander beweegt de bellenblaasring langzaam vanuit het zeepsop naar boven. Als het goed is, wordt de bel zo groot dat je erin kunt staan. Je krijgt 750 milliliter van de speciale zeepoplossing erbij. De bubble ring bestaat uit 8 delen. Mocht je door je zeepsop heen zijn, dan kun je een extra fles bestellen.

Staan in een mega bubble

Over SES Creative

SES Creative is een Nederlands familiebedrijf dat creatief en educatief speelgoed voor meisjes en jongens van 1 tot 12 jaar produceert. Het bedrijf zit in Enschede en er werken ongeveer 75 mensen. Het produceert inmiddels meer dan 500 producten die verkocht worden in meer dan 70 landen over de hele wereld. Het bedrijf is opgericht in 1972. Alles wordt helemaal in Nederland gemaakt. Vanuit de fabriek in Enschede komen elk jaar wel 80 nieuwe producten op de markt.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.