Informatief & Tips Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar

Lock Stars: de sleutel tot al jouw geheimen!

Lock Stars: de sleutel tot al jouw geheimen! 19 april 2018Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Lock Stars

Zijn jullie kinderen ook gek van verzamelen? Dan laten we jullie vandaag alvast kennis maken met de nieuwste verzamelrage van Hasbro: de Lock Stars! Jullie moeten echter nog wel even geduld hebben want de Lock Stars zijn pas vanaf begin juni beschikbaar, maar we vertellen jullie wel graag alvast meer!

Wat zijn Lock Stars?

Dat is natuurlijk de grote vraag. Als er wordt voorspelt wordt dat dit de verzamelrage van de zomer van 2018 wordt, nou dan moet het wel heel tof zijn! Lock Stars zijn kleine slotjes, die je openmaakt met je eigen persoonlijke sleuteltje. Op die manier bewaar je jouw diepste geheimen in dit kleine slotje.

Wat maakt de Lock Stars dan zo speciaal?

De Lock Stars zijn genummerde slotjes in 6 verschillende categorieën. Laat zien wie je bent met deze grappige collectie van slotjes en verzamel alle gekke figuurtjes. Van maffe monsters tot rare robots en pittige piraten! Elk figuurtje heeft een eigen persoonlijkheid.

Lock Stars

De slotjes kunnen ook gebruikt worden voor het versieren van kleding en tassen om zo je eigenheid te benadrukken. Hang ze aan je rugzak of schoenen en creëer je eigen stijl. Wat denken jullie? Wordt dit de nieuwste rage op het schoolplein?

Wat kan je verwachten?

Er verschijnen in 2018 maar liefst 104 verschillende Lock Stars. Elk slotje heeft een kleine buddy Lock Star bij zich die geheim blijft tot je de verpakking hebt open gemaakt. Tevens wordt de Lock Star geleverd met 2 accessoires die je aan het slot kan hangen. In juni verschijnt de eerste serie slotjes bij Intertoys. Daarna wordt er regelmatig een nieuwe serie uitgebracht.  Vanaf half augustus zijn ze echt overal verkrijgbaar. Later zullen ook multipacks en megapacks verschijnen.

Extra informatie

  • Leeftijd: 4+
  • Adviesprijs: 5 á 6 euro
  • Vanaf juni exclusief te koop bij Intertoys, vanaf augustus overal
Wat denken jullie? Worden de Lock Stars de nieuwe rage van deze zomer?

Ook leuk: Flush Force: de perfecte combinatie tussen verzamelen én unboxen

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.