Buitenspeelgoed Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar

Onze ervaring met TornadoTubez: de starter- en combat set

Onze ervaring met TornadoTubez: de starter- en combat set 18 april 2018Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Review TornadoTubez

Vorige week waren we al heel enthousiast toen we jullie vertelden dat de ouderwetse gele blaaspijp in een nieuw jasje is gestoken. We hadden echter nog geen TornadoTubez set in onze handen gehad. Hier hebben we inmiddels verandering in gebracht. Afgelopen weekend kochten we de TornadoTubez starter- en combat set. We hebben deze uiteraard grondig getest en delen onze ervaring met TornadoTubez met jullie!

De TornadoTubez starterset

TornadoTubez Ervaring Starterset

De TornadoTubez starterset is de goedkoopste set, deze set is te koop voor €5,99. In deze set tref je een blaaspijp met korte loop, mondstuk, handvat, drie darts met zuignap, drie darts met een gewone kop en een geprint dartbord. Je haalt alle benodigdheden uit de verpakking, plaatst het mondstuk op de blaaspijp en je bent er bijna klaar voor! Je hoeft alleen nog te kiezen met welk dart je wilt schieten. De darts met zuignap blijven plakken op ramen en deuren, de andere darts niet. Vervolgens plaats je de dart in de blaaspijp en schieten maar!

Onze ervaring met TornadoTubez starterset

Allereerst viel het ons op dat de blaaspijp heel stevig is! Dit is geen speelgoed dat je eenvoudig sloopt, dus dat is al een groot voordeel! Na het plaatsten van het mondstuk blijkt wel dat je aardig hard moet blazen om te schieten, maar wanneer dat lukt dan schiet je meteen ook heel ver! De TornadoTubez staan aangeschreven voor kinderen vanaf 6 jaar, voor onze 3-jarige dochter bleek het schieten met het mondstuk erop ook nog iets te lastig. Maar door het mondstuk te verwijderen kon ook zij lekker mee spelen, de dart komt minder ver maar is er ook op die manier uit te schieten.

TornadoTubez Review

De starterset is heel eenvoudig, maar doet zijn naam eer aan. Een prima set om mee te starten. Het meegeleverde geprinte dartbord stelt echter niet veel voor, maar werd hier ook niet gebruikt. Zelf schieten is natuurlijk veel leuker!

De TornadoTubez combat set

TornadoTubez Ervaring Combat set

De combat set is uitgebreider en is daarom ook iets duurder, voor €9,99 koop je de combat set. Deze set bestaat uit een lange loop, kijker, een handvat, een verstelbaar vizier, drie darts met zuignapkop en drie darts met gewone kop. De werking is hetzelfde, ook hier even het mondstuk op de set plaatsen, een dart kiezen en schieten maar! Extra in deze set is een handvat waarin je darts bewaard kunnen worden en een verstelbaar vizier waardoor je nog beter kunt richten!

Onze ervaring met TornadoTubez combat set

De TornadoTubez combat set is net wat uitgebreider dus dat is toch net wat leuker! Goed door het vizier kijken of je het target gaat raken geeft net even wat extra’s. Overigens heb je ook bij deze set te maken met het mondstuk, wat het blazen zwaarder maakt. Maar het lukt onze zoon van 5 jaar oud prima en net als bij de starterset kan je het mondstuk ook verwijderen om makkelijker te kunnen blazen. Het enige nadeel aan zijn de darts, hier zijn er al een aantal uit elkaar gevallen. Prima weer in elkaar te lijmen of los bij te kopen, dus dat scheelt!

Onze ervaring met TornadoTubez

Verder is het namelijk een absolute hit. Vader en zoon zijn regelmatig heel druk met de TornadoTubez, genieten geblazen! Er wordt zelfs al op diverse doelwitten geschoten en wat een plezier hebben de kinderen.

Hebben jullie de TornadoTubez al geprobeerd? Komt jullie ervaring overeen met onze ervaring met TornadoTubez?

TornadoTubez Combat set

€9,99
9.2

Prijs

9.0/10

Kwaliteit

9.0/10

Speelplezier

9.5/10

Pros

  • Goede kwaliteit
  • Niet duur
  • Staat garant voor veel speelplezier
  • Leuk voor buiten en binnen

Cons

  • De darts kunnen uit elkaar vallen.

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.